MENU Menu
of
Kalender
Home / Kalender

Kalender

Kalender

(52 resultaten)
01 dec 2019
Opleiding

Deze Engelstalige online cursus bevat meer dan 14 uur video en laat je toe om op jouw ritme te studeren en te herzien. De cursus 'Project management tools and techniques' is gebouwd op PMI terminologie en standaard en leid je in 10 logische stappen door een project. Schrijf je in en geniet van levenslange toegang !

15 sep 2020
Opleiding
Bouw en infrastructuur, Project Management

ie-net ingenieursvereniging organiseert samen met de Vlaamse Confederatie Bouw de opleiding Bouwmanager.

Een volledig herwerkt en up-to-date concept, bestaande uit 4 modules.
Het doel van deze opleiding : projectmanagers opleiden en hen een dieper inzicht geven bij het opzetten en uitvoeren van projecten in de Belgische bouwsector.

17 sep 2020
Opleiding
Bouw en infrastructuur, Civiele Techniek

Herneming vanaf 17 september 2020

De cursus spoortechnieken behandelt zowel technische aspecten, als de relaties met de overheid en de bevolking.
Hierbij wordt in het bijzonder gedacht aan opdrachtgevers en stakeholders, studiebureau’s, spooraannemers en algemene aannemers.
De verschillende modules van de cursus kunnen eventueel ook apart gevolgd worden.

Civiele techniek
Bouwfysica, gebouwentechniek en architectuur
17 sep 2020
Studiedag
Computervaardigheden en ICT

Leer meer over de rol van IoT, het functioneren van een Incident Response Team en ervaar via een demo enkele mogelijke incidenten.

Emerging Digital Technologies
17 sep 2020
Activiteit
Lucht- en Ruimtevaart

Two speakers, active in the field of satellite communications, will unveil the future of what we might expect in airplanes and detail some of the technical aspects of the transmission and the management of a satellite link.

Lucht & ruimtevaart
ie-net | Brabant - Brussel
19 sep 2020
Activiteit
Bouw en infrastructuur

ie-net Oost-Vlaanderen krijgt de kans om aan te sluiten bij dit unieke, door AIG georganiseerde bezoek aan de werf van de gevangenis in aanbouw.

De nieuwe gevangenis in Haren heeft een WAFX Award weggekaapt op het World Architecture Festival in Amsterdam!

ie-net Oost-Vlaanderen
19 sep 2020
Activiteit
Landbouw en Voeding

Het Bayer ForwardFarming-concept werd opgericht in België om de oplossingen van Bayer voor een duurzamere landbouw te demonstreren.

ie-net | Brabant - Brussel
20 sep 2020
Activiteit

Via het fietsroutenetwerk organiseren we een fietstocht die ons vertrekkende vanaf de abdij van Herkenrode naar het Domein Bokrijk – fietsen door het water, brengt en langs de noordkant van het Albertkanaal – Kiewit, terug naar ons vertrekpunt.
Wij verwachten dat dit een mooie afleiding zal zijn voor de deelnemers om van de natuur te genieten, en toch met de eigen bubbel onder een begeleiding met de "nodige" corona afstand en waar nodig mondmasker, een fijne tijd kunnen beleven.

ie-net | KVIV Limburg
20 sep 2020
Activiteit
Motards

Elke derde zondag van de maand april tot en met oktober organiseren we een korte namiddagrit ergens te lande. We komen samen tegen 14 h, vertrekken om 14:30 h voor een rustige korte rit, en eindigen rond 16 h in een leuke drankgelegenheid, waar ie-net Motards je een drankje aanbiedt. Een uitstekende gelegenheid om collega's te leren kennen (en je partner mee te brengen, in het bijzonder als die niet de hele dag op de moto wil meerijden).

In september rijden we langs de kleine Vlaams-Brabantse wegjes van Grimbergen naar Huldenberg.

ie-net Motards
ie-net | Brabant - Brussel
21 sep 2020
Opleiding
Bouw en infrastructuur

De Hogere Cursus Akoestiek wordt dit jaar voor de zevenenveertigste maal ingericht door het Nederlands Akoestisch Genootschap (NAG), de Belgische Akoestische Vereniging (ABAV) en de Expertgroep Akoestiek en Trillingen (ie-net).
Wegens succes wordt de vernieuwde formule van vorig jaar hernomen. Ook nu bevat de cursus dus de module Audio-Engineering, naast de modules Algemeen, Bouwakoestiek en Lawaaibeheersing.

Akoestiek & trillingen

Pagina's