MENU Menu
of
Kalender
Home / Kalender

Kalender

Kalender

(55 resultaten)
01 jun 2021
Opleiding

Deze Engelstalige online cursus bevat meer dan 14 uur video en laat je toe om op jouw ritme te studeren en te herzien. De cursus 'Project management tools and techniques' is gebouwd op PMI terminologie en standaard en leid je in 10 logische stappen door een project. Schrijf je in en geniet van levenslange toegang !

28 nov 2022
Studiedag
Chemie en Biomedische techniek, Materialen - Machinebouw

Een nieuwe thema avond over 'compensatoren' als vervolg op het succesverhaal 'Pipelines versus Piping, een wereld van verschil'.

Piping Pijpleidingen en Lastechnieken
01 dec 2022
Studiedag
Bouw en infrastructuur, Gerechtsdeskundigen, Raadgevend ingenieurs

Disputes arising from industrial and construction projects are usually complex and expensive. The best way to resolve disputes is to avoid their occurrence in the first place by inter alia drafting a clear specification, implementing an effective project management plan and adhering to the project plan together with effective contract management.

ie-net Ingenieur-deskundigen & bemiddelaars
Civiele techniek
02 dec 2022
Activiteit

Op 2 december krijgen we een unieke kans om een bezoek te brengen aan de grootste genenbank voor bananen, die gehuisvest is aan de KU Leuven.

ie-net | Brabant - Brussel
ie-net Jongeren
ie-net Mechelen
03 dec 2022
Evenement
Ledenvergadering, Vrijwilligers

Statutaire ledenvergadering ie-net ingenieursvereniging vzw - najaar 2022

03 dec 2022
Activiteit
Vrijwilligers

De Zugezeide Zeeke : Verbrusseling van het toneelstuk 'Le malade Imaginaire' van Molière.

ie-net | Brabant - Brussel
ie-net Mechelen
03 dec 2022
Activiteit
Vrijwilligers

In "de kronkels van mijn geest” zullen we Guido Belcanto horen en zien zoals we hem kennen: als onze enige ware zanger van het levenslied, de troubadour der gebroken harten die de onvolmaaktheid van het leven en de liefde bezingt met groot mededogen en een verzachtende en troostende humor.
Het is de bedoeling om, wars van alle wereldlijke en andere besognes, nog eens te genieten van een ontspannende avond met een knipoog naar het leven.

ie-net Mechelen
ie-net | VIK Antwerpen
ie-net | VIK Kempen
ie-net Waasland
04 dec 2022
Activiteit
Vrijwilligers

Tijdens het gevarieerde programma “operetteparels” wisselen grote bekende operettemelodieën zoals het viljalied en lippen sweigen uit die lustige wittwe, spiel auf deiner geige en lagunen walzer af met een selectie schitterende liederen van onder andere Robert Stolz en natuurlijk de grote Strauss klassiekers. Voor de nodige vocale ondersteuning zorgen Astrid Stockman, onze eigen Belgische stersopraan, met aan haar zijde Marco Bakker, gekend als de koning van de operette. Gebracht door het European Philharmonia o.l.v. Walter Proost. Alle zitplaatsen bevinden zich op de Parterre in Kursaal Oostende. De zitplaatsen zijn gegroepeerd voor wie inschrijft via Ie-net. Mogelijkheid tot deelname aan de receptie achteraf voor wie zich daarvoor additioneel inschrijft en betaald.

ie-net West-Vlaanderen
ie-net Oost-Vlaanderen
ie-net | KVIV Senioren
ie-net | VIK Senioren
05 dec 2022
Opleiding
Bouw en infrastructuur

De Hogere Cursus Akoestiek wordt dit jaar voor de negenenveertigste maal ingericht door het Nederlands Akoestisch Genootschap (NAG), de Belgische Akoestische Vereniging (ABAV) en de Expertgroep Akoestiek en Trillingen (ie-net).
Wegens succes wordt de vernieuwde formule van vorig jaar hernomen. Ook nu bevat de cursus dus de module Audio-Engineering, naast de modules Algemeen, Bouwakoestiek en Lawaaibeheersing.

Akoestiek & trillingen
05 dec 2022
Opleiding
Management en vaardigheden

LEDENPRIJS PER MODULE : 245 euro

Je bent een gedreven ingenieur maar je twijfelt of er ook een manager in je verscholen zit ? Deze lessenreeks, gespreid over 4 maanden, brengt u een tal van vaardigheden bij die zowel op werkgebied als op persoonlijk vlak een verschil kunnen maken.

Pagina's