MENU Menu
of
Kalender
Home / Kalender

Kalender

Kalender

(64 resultaten)
01 jun 2021
Opleiding

Deze Engelstalige online cursus bevat meer dan 14 uur video en laat je toe om op jouw ritme te studeren en te herzien. De cursus 'Project management tools and techniques' is gebouwd op PMI terminologie en standaard en leid je in 10 logische stappen door een project. Schrijf je in en geniet van levenslange toegang !

21 jan 2023
Activiteit
Carrière, Management en vaardigheden, Vrouw en ingenieur

Ben jij een vrouwelijke ingenieur? Wil je samen met een coach aan je persoonlijke ontwikkeling werken? Schrijf je dan zeker in voor ons peercoaching traject! Met een aantal duo's doorlopen we een traject dat een jaar zal duren. Het traject start op 21 januari.

ie-net Vrouw en Ingenieur
28 mrt 2023
Evenement
Gerechtsdeskundigen

Terugblik op het webinar "Gebruik van e-Deposit en andere digitale tools door gerechtsdeskundigen" van 28 maart 2023.

ie-net Ingenieur-deskundigen & bemiddelaars
26 apr 2023
Opleiding
Management en vaardigheden, Project Management

Deze Engelstalige online cursus bevat 6 uur video en laat je toe om op jouw ritme te studeren en te herzien. Deze cursus is gewijd aan voorraadbeheer en gerelateerde onderwerpen. Schrijf je in en geniet van levenslange toegang !

26 apr 2023
Opleiding
Management en vaardigheden, Project Management

Deze Engelstalige online cursus bevat 23 uur video en laat je toe om op jouw ritme te studeren en te herzien. Deze cursus geeft u een compleet overzicht van de nieuwe editie van de PMBOK® als basis voor de nieuwe PMP en CAPM examens georganiseerd door het Project Management Institute. Schrijf je in en geniet van levenslange toegang !

26 apr 2023
Opleiding
Management en vaardigheden, Project Management

Deze Engelstalige online cursus bevat 6 uur video en laat je toe om op jouw ritme te studeren en te herzien. Kwaliteit is een zeer belangrijk element geworden in de concurrentie en het produceren van kwaliteitsproducten en/of -diensten kan een verschil maken. Schrijf je in en geniet van levenslange toegang !

11 mei 2023
Opleiding
Bouw en infrastructuur

Deze opleiding brengt een grondige studie van gekende materialen en technieken voor de opbouw van platte daken.
De cursist krijgt een degelijk inzicht in de theoretische grondslagen, normen, reglementeringen en wetgevingen die daarop betrekking hebben.

Civiele techniek
Bouwfysica, gebouwentechniek en architectuur
27 mei 2023
Activiteit
Klimaat-Duurzaamheid-Leefmilieu

Voor de 12de keer organiseert ie-net Mechelen zijn huifkartocht.
Deze tocht vertrek vanuit Lint. Onderweg bezoeken we de Lintse Heemkundige Kring, de Buitengewone Leefboerderij "Casa Di Mauro” , een beetje historie bij de 2 “boskapelletjes”, ...
Uiteraard wordt onderweg ook aan spijs en drank gedacht
Snel inschrijven want de plaatsen zijn beperkt.

ie-net Mechelen
27 mei 2023
Activiteit
Landbouw en Voeding

GRONDIG is een plukboerderij met LEF: Lokaal, Ecologisch en Fair. Er worden groenten, (klein)fruit, eieren en natuurvlees geproduceerd op ecologische wijze voor de korte keten.

ie-net Waasland
30 mei 2023
Opleiding
Bouw en infrastructuur, Koeltechniek, klimatisatie en HVAC

Ledenprijs : 2.170 €

Nieuw !
De opleiding wordt hybride aangeboden en is uitgebreid naar 7 dagen. Deze cursus geeft een praktisch inzicht in de capaciteitsbepaling en zijn parameters, hoe warmte- en koudeproductie geconcipieerd wordt, op welke end-users en roosters men moet letten, wat de energetische en comforttechnische impact van een bepaald concept is. Extra aandacht wordt besteed aan de recente reglementering en wetgeving.
Deze cursus wil vooral praktisch zijn (aan de hand van talloze voorbeelden) en niet al te theoretisch, hij wordt dan ook gegeven door docenten die al jaren in het vak staan.

Bouwfysica, gebouwentechniek en architectuur

Pagina's