MENU Menu
of
Kalender
Home / Kalender

Kalender

Kalender

(64 resultaten)
22 aug 2018
Activiteit

Jacht in Vlaanderen. Wat houdt het in? Hoe draagt het bij tot het beheer van populaties, natuurwaarden, en tot de realisatie van maatschappelijke doelstellingen? Kathleen Vanhuyse van de Hubertus Vereniging Vlaanderen (HVV - www.hvv.be) en Jim Casaer van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek (INBO - www.inbo.be) komen dit toelichten in een authentieke boswachterswoning aan de rand van het Meerdaalwoud. Nadien gaan we op speurtocht naar wild of sporen van de aanwezigheid ervan.

Afdeling: ie-net | Brabant - Brussel
01 sep 2018
Activiteit

ie-net Kempen presenteert zijn eerste editie van de Summer BBQ. Deze barbecue heeft als doelpubliek jonge, pas afgestudeerde ingenieurs (t.e.m. 35 jaar) en laatstejaarsstudenten ingenieur aan KU Leuven campus Geel. Uiteraard is iedereen die niet in een van deze categorieën past en zich nog jong voelt meer dan welkom.

De locatie is het pas gerenoveerde Geels Brouwhuis.

Afdeling: ie-net VIK Kempen
10 sep 2018
Opleiding
Chemie en Biomedische techniek

LEDENPRIJS : 1190 €

Leer verantwoorde en veilige beoordelingen maken ivm de overdrukbeveiliging en alle types veiligheidskleppen die in de procesindustrie worden gebruikt.
Bekom een certificaat geldig voor een periode van 5 jaar na het afleggen van een test.

Afdeling: Chemische en Biochemische Techniek
10 sep 2018
Opleiding
Veiligheid

LEDENPRIJS : 3570 €

De opleiding "Praktische inleiding tot Fire Safety Engineering" beoogt een betere samenwerking tussen verschillende doelgroepen bij projecten rond brandpreventie door de invalshoeken en uitgangspunten van iedere discipline te belichten.

Afdeling: Veiligheid en beveiliging
11 sep 2018
Opleiding
Onderhoud

LEDENPRIJS : 2300 €

Alle modules in deze cursus worden gegeven door ervaren reliability engineers. De insteek is steeds praktisch met een ruime mogelijkheid tot interactie en discussie.

13 sep 2018
Opleiding
Chemie en Biomedische techniek

U krijgt de gelegenheid de plant in Lillo te bezoeken waar productie-eenheden van wereldformaat caprolactam en polyamide 6 produceren. Het bezoek heeft als doel de deelnemers kennis te laten maken met een chemisch bedrijf dat plastics produceert en de productie- en procesprincipes die daarvoor gebruikt worden.

Afdeling: Chemische en Biochemische Techniek
13 sep 2018
Opleiding
Bouw en infrastructuur

LEDENPRIJS : 545 €

Dankzij deze cursus kan u wapeningsplannen lezen en gewapende betonconstructies in tekening brengen en krijgt u inzicht in (inter)nationaal gemaakte afspraken. Ook de verschillende softwaretoepassingen worden toegelicht.

Afdeling: Civiele techniek
13 sep 2018
Activiteit

Bioterra N.V. is de leading company binnen de milieudivisie van Group De Cloedt en staat in voor de recyclage van ca. 1 miljoen ton verontreinigde gronden en minerale afvalstromen per jaar.

Afdeling: ie-net KVIV Limburg
19 sep 2018
Opleiding
Bouw en infrastructuur

LEDENPRIJS : 1100 €

Het doel van deze lessenreeks bestaat erin om meer informatie en kennis te verstrekken over de stand van de geotechniek, met een duidelijke en rechtstreekse koppeling naar de uitvoerings- en funderingstechnieken.

Afdeling: Geotechniek
19 sep 2018
Activiteit
Gerechtsdeskundigen

KRID-contactvergadering over
- de door Europa vereiste prestatie- en conformiteitsverklaringen
- de vrijwillige kwaliteitsverklaringen
- de rol van normen en STS
- personencertificatie, certificatie van processen en diensten en kwaliteitskaders

Pagina's