MENU Menu
of
Kalender
Home / Kalender

Kalender

Kalender

(38 resultaten)
01 jun 2021
Opleiding

Deze Engelstalige online cursus bevat meer dan 14 uur video en laat je toe om op jouw ritme te studeren en te herzien. De cursus 'Project management tools and techniques' is gebouwd op PMI terminologie en standaard en leid je in 10 logische stappen door een project. Schrijf je in en geniet van levenslange toegang !

08 aug 2021
Activiteit

We gaan deze zomer naar het Zwarte Woud. We werken een prachtige reis uit voor wandelaars en motorrijders, vanuit 2 hotels, eentje in het zuiden en eentje in het noorden. De wandelaars zullen op aangepast tempo, in functie van wat elk graag doet, heerlijk kunnen wandelen (of fietsen!) in groep of individueel. De motorrijders rijden op zondag via een schilderachtige route naar het eerste hotel in het zuiden, en ontdekken gedurende drie dagen de schitterende omgeving van het zuidelijke Zwarte Woud. Je kiest elke dag ter plekke of je een korte dan wel langere rit wil doen. Op woensdag verhuizen we dan naar onze tweede hotel in het noorden, waar we tot zondag deze mooie streek kunnen ontdekken.
Je kan kiezen of je komt van zondag tot woensdag (4 dagen), van woensdag tot zondag (5 dagen) of voor de hele week (8 dagen).
Snel inschrijven: beperkt aantal plaatsen!

ie-net Motards
ie-net | Brabant - Brussel
19 aug 2021
Opleiding
Carrière, Management en vaardigheden, Ondernemen

Ledentarief : 420 € ipv 600 €

De ultieme aanpak voor succes in je leven en in je carrière.

Tijdens deze tweedaagse opleiding maak je kennis met de krachtigste methode voor succesvolle persoonlijke ontwikkeling, die bovendien ook nog eens eenvoudig toepasbaar is: de Compound Methode. Incrementele verbetering vormt de basis hiervan.

29 aug 2021
Activiteit
Klimaat-Duurzaamheid-Leefmilieu

Dat ons klimaat verandert staat vast. Allemaal hebben we al kunnen ondervinden of aanschouwen wat er de laatste jaren gebeurt. Het is niet voor niets dat jongeren, volwassenen en grootouders de laatste jaren massaal op straat komen om actie tegen de klimaatverandering te vragen.

ie-net | KVIV Limburg
31 aug 2021
Opleiding
Materialen - Machinebouw, Meet- en Regeltechniek, Veiligheid

De opleiding stelt u in staat om zelf stuurkringen te realiseren met behulp van het software pakket Sistema. Na een uiteenzetting over de belangrijkste begrippen van de norm worden een aantal praktische toepassingen uitvoerig toegelicht.

02 sep 2021
Opleiding
Chemie en Biomedische techniek

Volledig herwerkte inhoud, gebaseerd op de feedback van onze cursisten en de noden van de industrie.

Piping Pijpleidingen en Lastechnieken
04 sep 2021
Opleiding
Bouw en infrastructuur, Gerechtsdeskundigen, Raadgevend ingenieurs

LEDENPRIJS : 1680 €

Op 10 april 2014 is de nieuwe wet op het deskundigenonderzoek verschenen: "Wet tot wijziging van verschillende bepalingen met het oog op de oprichting van een nationaal register voor gerechtsdeskundigen. Deze wet beoogt de officiële erkenning van deskundigen door FOD Justitie met het gevolg dat principieel enkel nog deze deskundigen door de diverse rechtbanken mogen aangeduid worden voor gerechtelijke opdrachten.

ie-net Ingenieur-deskundigen & bemiddelaars
06 sep 2021
Opleiding
Computervaardigheden en ICT, Management en vaardigheden, Ondernemen

CURSUS MET DE HOOGSTE TEVREDENHEID VAN 2019 !
Deze korte praktijkgerichte cursus, bestaande uit twee avondsessies, wil een globaal overzicht geven van de verschillende elementen en aspecten van de bedrijfsfinanciën.
Ben jij in je functie verantwoordelijk voor bepaalde financiële aspecten die betrekking hebben op je dienst/afdeling? Of ben je op zoek naar meer inzicht in bedrijfsfinanciën om (op termijn) deze functie optimaal te kunnen uitvoeren?
Dan is deze korte avondcursus de uitgelezen kans voor jou!

09 sep 2021
Activiteit

Het fietsweekend gaat door in de maand september en niet in mei. Het weekend start op donderdag 9 september 2021 om 14.00 uur te Stuivenkenskerke en eindigt op zondag 12 september 2021 rond 13.00 uur.

ie-net | Brabant - Brussel
12 sep 2021
Activiteit
Motards

Jaarlijks organiseert de Militaire Politie zijn Biker Day: onder begeleiding van de motards van de Militaire Politie is er een rondrit vanuit de kazerne van Peutie (Vilvoorde), in 2021 naar Amay in de provincie Luik. Echt fun: aan alle kruispunten mag je onbelemmerd doorrijden, want de collega met blauwe knipper- en zwaailichtjes houdt het andere verkeer tegen. Wees erbij om met honderden andere collega's de baan op te trekken en van de baan voor jou te genieten! Opgelet: niet wachten, want er is een inschrijvingsstop als er teveel m/v komt opdagen!

ie-net Motards
ie-net | Brabant - Brussel
ie-net Mechelen

Pagina's