MENU Menu
of
Kalender
Home / Kalender

Kalender

Kalender

(59 resultaten)
01 jun 2021
Opleiding

Deze Engelstalige online cursus bevat meer dan 14 uur video en laat je toe om op jouw ritme te studeren en te herzien. De cursus 'Project management tools and techniques' is gebouwd op PMI terminologie en standaard en leid je in 10 logische stappen door een project. Schrijf je in en geniet van levenslange toegang !

21 jan 2023
Activiteit
Carrière, Management en vaardigheden, Vrouw en ingenieur

Ben jij een vrouwelijke ingenieur? Wil je samen met een coach aan je persoonlijke ontwikkeling werken? Schrijf je dan zeker in voor ons peercoaching traject! Met een aantal duo's doorlopen we een traject dat een jaar zal duren. Het traject start op 21 januari.

ie-net Vrouw en Ingenieur
28 mrt 2023
Evenement
Gerechtsdeskundigen

Terugblik op het webinar "Gebruik van e-Deposit en andere digitale tools door gerechtsdeskundigen" van 28 maart 2023.

ie-net Ingenieur-deskundigen & bemiddelaars
26 apr 2023
Opleiding
Management en vaardigheden, Project Management

Deze Engelstalige online cursus bevat 23 uur video en laat je toe om op jouw ritme te studeren en te herzien. Deze cursus geeft u een compleet overzicht van de nieuwe editie van de PMBOK® als basis voor de nieuwe PMP en CAPM examens georganiseerd door het Project Management Institute. Schrijf je in en geniet van levenslange toegang !

26 apr 2023
Opleiding
Management en vaardigheden, Project Management

Deze Engelstalige online cursus bevat 6 uur video en laat je toe om op jouw ritme te studeren en te herzien. Deze cursus is gewijd aan voorraadbeheer en gerelateerde onderwerpen. Schrijf je in en geniet van levenslange toegang !

26 apr 2023
Opleiding
Management en vaardigheden, Project Management

Deze Engelstalige online cursus bevat 6 uur video en laat je toe om op jouw ritme te studeren en te herzien. Kwaliteit is een zeer belangrijk element geworden in de concurrentie en het produceren van kwaliteitsproducten en/of -diensten kan een verschil maken. Schrijf je in en geniet van levenslange toegang !

03 jun 2023
Evenement
Ledenvergadering

Algemene Vergadering ie-net ingenieursvereniging - juni 2023 - SCK Mol

04 jun 2023
Activiteit
Klimaat-Duurzaamheid-Leefmilieu

We bezoek samen, de Zegge, één van de meest waardevolle natuurreservaten in de verre omgeving van Geel. Een unieke kans vermits dit domein niet toegangelijk is voor individuele bezoekers. Het is een restant van het oorspronkelijke laagveengebied dat vroeger als het Geels ‘Gebroekt’ bekend stond. Een kwetsbaar paradijs voor zeldzame planten, vogels, amfibieën en reptielen, en één van de weinige plaatsen in België waar je nog een unieke moerashabitat vindt.

ie-net | Brabant - Brussel
ie-net Antwerpen
08 jun 2023
Activiteit

Het fietsweekend gaat door in de maand juni en niet met Hemelvaart. Het weekend start op donderdag 8 juni 2023 om 14.00 uur te Arnhem en eindigt op zondag 11 juni 2023 rond 13.00 uur.

ie-net | Brabant - Brussel
13 jun 2023
Studiedag
Bouw en infrastructuur, Civiele Techniek, Geotechniek

Webinar georganiseerd rond het standaardbestek 260 (SB260) voor kunstwerken en waterbouw vanuit geotechnische invalshoek.

Geotechniek
Civiele techniek

Pagina's