MENU Menu
of
Kalender
Home / Kalender

Kalender

Kalender

(63 resultaten)
15 jun 2024
Evenement
Ledenvergadering

Op 15 juni vindt de Algemene Vergadering ie-net ingenieursvereniging plaats. Na de Algemene Vergadering volgt een Bijzondere Algemene Vergadering van ie-net ingenieursvereniging -15 juni 2024 - Ingenieurshuis Antwerpen

15 jun 2024
Activiteit
Jongeren

Een eigenzinnige, leerrijke combinatie van een EHBO workshop mét praktische oefeningen, en een netwerkmoment tijdens een proeverij van weinig alledaagse wijnen.

ie-net Oost-Vlaanderen
20 jun 2024
Activiteit
Ledenvergadering

We starten met een prachtig museum bezoek gevolgd door de algemene vergadering van ie-net West-Vlaanderen gaat door in De Oude Kaasmakerij te Passendale.
Optioneel kan je deelnemen aan het diner.

ie-net West-Vlaanderen
21 jun 2024
Activiteit
Vrouw en ingenieur

Het jaarlijks netwerkdiner van Vrouw en Ingenieur zal plaatsvinden op 21 juni! Het diner is één van de hoogtepunten van de werking van Vrouw en Ingenieur.

ie-net Vrouw en Ingenieur
23 jun 2024
Activiteit

Een verrassing door iemand die al vroeg geboeid was door het culinaire en koken en er zijn eigen toetsen in brengt.

ie-net Limburg
25 jun 2024
Activiteit
Ledenvergadering

Daar Alain Remue onverwachts om professionele redenen verhinderd is op de voorziene datum van 6 juni, gaat deze activiteit nu door op dinsdag 25 juni.

Welke rol spelen nieuwe technologieën bij het opsporen van vermiste personen? Alain Remue, hoofd van de Cel Vermiste Personen, geeft in deze niet te missen lezing een unieke kijk op het werk van de Cel Vermiste Personen.
We combineren deze lezing met een korte algemene vergadering waarin we ons najaarsprogramma onthullen en sluiten af met een uitgebreide en smaakvolle netwerkreceptie.

ie-net Oost-Vlaanderen
ie-net Brabant - Brussel
ie-net Mechelen
ie-net West-Vlaanderen
26 jun 2024
Activiteit
Civiele Techniek

Tijdens de laatste week van juni krijgen we al wat vakantiegevoel met een cruise op de IJzer, zowel in het polderlandschap tussen Diksmuide en Nieuwpoort als in de havengeul van Nieuwpoort tussen het sluizencomplex van de Ganzenpoot en de zee.
Onderweg krijgen we uitleg over de wijde omgeving, met in het bijzonder de waterbeheersingsproblematiek in de Westhoek, de rol ervan tijdens de eerste wereldoorlog, de in aanbouw zijnde stormvloedkering en de nieuwe initiatieven betreffende de scheepvaart.
Aan boord van de Yzerstar van de rederij Seastar genieten we van het prachtige uitzicht én van een lekkere maaltijd.

ie-net - Da Vinci senioren
29 jun 2024
Activiteit

We bezoeken het groentemuseum "Het Grom" in Sint-Katelijne-Waver, waar we kennis maken met de lokale tuinbouwpioniers.

ie-net Mechelen
ie-net Brabant - Brussel
29 jun 2024
Activiteit
Jongeren

De ie-net Jongeren organiseren een toffe namiddag om alvast de zomer goed in te zetten. Deze activiteit zal starten in de vroege namiddag in Eksel met Voetgolf!

ie-net Jongeren
14 jul 2024
Activiteit
Milieu

Ben je geïnteresseerd in een originele uitstap in Leuven? Met een gids laten we ons verrassen met een wandeling door het centrum van Leuven.

ie-net Brabant - Brussel

Pagina's