MENU Menu
of
Kalender
Home / Kalender

Kalender

Kalender

(50 resultaten)
03 okt 2023
Activiteit
Civiele Techniek

Bedrijfsbezoek aan het nieuwe waterproductiecentrum van Farys in het industriegebied Plassendale in buurt van Oostende.
Na een uiteenzetting over de nieuwe toegepaste zuiveringstechnologieën kunt U dit alles zien onder één dak.
Hoe men van brak water zuiver drinkwater maakt.

ie-net West-Vlaanderen
ie-net Jongeren
04 okt 2023
Activiteit
Bouw en infrastructuur

Het doet ons veel plezier dat we jullie op woensdag 4 oktober 2023 mogen ontvangen in ons onthaalpaviljoen op de Oosterweelwerf Linkeroever|Zwijndrecht. Je krijgt als bezoeker de kans om de werf op een unieke manier te beleven. Na een korte presentatie over ons project stappen we met zijn allen in de autocar voor een heuse Oosterweelsafari.

ie-net Kempen
04 okt 2023
Opleiding
Civiele Techniek, Geotechniek
05 okt 2023
Opleiding
Management en vaardigheden, Project Management

Deze Engelstalige online cursus bevat 6 uur video en laat je toe om op jouw ritme te studeren en te herzien. Deze cursus is gewijd aan voorraadbeheer en gerelateerde onderwerpen. Schrijf je in en geniet van levenslange toegang !

05 okt 2023
Studiedag
Bouw en infrastructuur, Civiele Techniek, Geotechniek, Gerechtsdeskundigen, Project Management, Raadgevend ingenieurs

Ledentarief ie-net : 84 € ipv 120 €

De bedoeling van het webinar is om de diverse bepalingen op een rij te zetten en te illustreren a.d.h.v. casussen waarin zowel recht als engineering van pas komen.

ie-net Ingenieur-deskundigen & bemiddelaars
05 okt 2023
Opleiding
Management en vaardigheden

LEDENPRIJS PER MODULE : 266 euro

Je bent een gedreven ingenieur maar je twijfelt of er ook een manager in je verscholen zit ? Deze lessenreeks, gespreid over 3 maanden, brengt u een tal van vaardigheden bij die zowel op werkgebied als op persoonlijk vlak een verschil kunnen maken.

07 okt 2023
Activiteit

Na een uitvoerige restauratie werden in 2021 de belangrijkste historische ruimtes van de Abdij van Park weer opengesteld voor publiek. Wandel samen met onze gids door het klooster en sta oog in oog met unieke 17de eeuwse kunstschatten.
Om het verhaal compleet te maken werd de historische abdijbrouwerij opnieuw opgebouwd. Een prachtstuk van techniek met als bezieler Joris Brams, ingenieur van de KU Leuven. We sluiten hier af met een exclusief bezoek en een degustatie van hun artisanale bieren.

ie-net Mechelen
ie-net | Brabant - Brussel
ie-net | VIK Senioren
ie-net Jongeren
10 okt 2023
Evenement
Gerechtsdeskundigen, Raadgevend ingenieurs

In het kader van de Mediation Week organiseert ie-net en Die Keure i.s.m. de Federale Bemiddelingscommissie (FBC) een tweetalige studienamiddag.

ie-net Ingenieur-deskundigen & bemiddelaars
10 okt 2023
Opleiding
Bouw en infrastructuur, Civiele Techniek

Een gezamenlijk initiatief van ie-net - FEBE - BBG

startdatum 10 oktober 2023

In de cursus “Bouwen met prefab beton” brengen experten op systematische wijze hun vakkennis over onder meer voor prefab betonproducten, draagsystemen in prefabbeton, verbindingen, ontwerpaspecten, transport en montage, robuustheid en impact op circulariteit.

Civiele techniek
10 okt 2023
Activiteit
Lucht- en Ruimtevaart

Op dinsdagavond 10 oktober 2023 om 20.00 uur nodigt ie-net Expertgroep Lucht- en Ruimtevaart, in samenwerking met EUROAVIA Leuven, u hartelijk uit op een avondlezing met als thema “Veiligheidsaspecten van elektrische vliegtuigen” door Arun Karwal.

Lucht & ruimtevaart

Pagina's