MENU Menu
of
Kalender
Home / Kalender

Kalender

Kalender

(32 resultaten)
01 jun 2021
Opleiding

Deze Engelstalige online cursus bevat meer dan 14 uur video en laat je toe om op jouw ritme te studeren en te herzien. De cursus 'Project management tools and techniques' is gebouwd op PMI terminologie en standaard en leid je in 10 logische stappen door een project. Schrijf je in en geniet van levenslange toegang !

10 jun 2021
Studiedag
Bouw en infrastructuur, Civiele Techniek

Een van de belangrijkste doelstellingen van de herziening van de Eurocode 6 is het gebruiksgemak en harmonisatie van ontwerpmethoden. Tijdens deze studiemiddag krijgt u hierover een mooi overzicht.

Civiele techniek
Bouwfysica, gebouwentechniek en architectuur
11 jun 2021
Studiedag
Bouw en infrastructuur, Geotechniek

2-jaarlijkse studiedag waar jonge geotechnici hun project kunnen voorstellen aan een professioneel publiek dat deze mee kan beoordelen.
Met uitreiking van de Prijs Hubert Raedschelders voor het beste project in de categorieën ontwerp en uitvoering.

Geotechniek
Bouwfysica, gebouwentechniek en architectuur
ie-net Jongeren
11 jun 2021
Activiteit
Ledenvergadering

Voor elk ie-net lid in Oost-Vlaanderen is dit de ideale gelegenheid om kennis te maken met de vrijwilligers-bestuursleden zorgen voor de activiteiten en aanwezigheid van de vereniging in onze provincie.
Dit jaar wordt het formele gedeelte gevolgd door een Bierolade!
Werner Callebaut pairt bier en chocolade in een boeiende virtuele tasting.

ie-net Oost-Vlaanderen
15 jun 2021
Studiedag
Bouw en infrastructuur, Gerechtsdeskundigen, Raadgevend ingenieurs

Ledentarief ie-net : 63 € ipv 90 €

Een gerechtsdeskundige moet dikwijls ter uitvoering van zijn opdracht informatie verkrijgen die door de betrokken partijen niet of moeilijk kan worden bijgebracht, bv. een bedrijfsgebouw dat via een overname werd bekomen doch waarvan geen plannen beschikbaar zijn. De gerechtsdeskundige mag hierbij informatie inwinnen bij derden, maar hoe ver mag hij daarin gaan en welke bronnen kan hij raadplegen? En hoe communiceert hij daarover met de raadslieden c.q. partijen? Een soms wel delicate evenwichtsoefening. Tijd om eens alles op een rij te zetten.

ie-net Ingenieur-deskundigen & bemiddelaars
17 jun 2021
Opleiding
Carrière, Management en vaardigheden

Ledentarief : 420 € ipv 600 €

De ultieme maar vaak vergeten aanpak om je medewerkers en je organisatie te verbinden en naar een nieuw niveau te tillen.

Tijdens deze tweedaagse opleiding leer je hoe kennis continu kan laten vloeien en groeien in je team of organisatie. Daarnaast leer je kennismanagement kennen als het ultieme middel om je medewerkers (waar ook gelocaliseerd) te motiveren, en je team of organisatie naar een volgend niveau te tillen.

17 jun 2021
Activiteit

De statutaire jaarvergadering van de vzw IngenieursFonds richt zich in eerste instantie tot de leden van IngenieursFonds vzw.
Maar alle leden ie-net kunnen de vergadering meevolgen mits inschrijving.

19 jun 2021
Activiteit

In het Vanden Gheyn jaar (hij is op 7 april 1721 geboren) zal de beiaardier Luc Rombouts ons vanaf 17:00 een staaltje geven van zijn kunnen met hoofdzakelijk werk van de jarige Matthias.

ie-net | Brabant - Brussel
20 jun 2021
Activiteit
Motards

Elke derde zondag van de maand april tot en met oktober organiseren we een korte namiddagrit ergens te lande. We komen samen tegen 14 h, vertrekken om 14:30 h voor een rustige korte rit, en eindigen rond 16 h in een leuke drankgelegenheid, waar ie-net Motards je een drankje aanbiedt. Een uitstekende gelegenheid om collega's te leren kennen (en je partner mee te brengen, in het bijzonder als die niet de hele dag op de moto wil meerijden).

ie-net Motards
22 jun 2021
Opleiding
Intellectuele eigendom

De cursus geldt als aanvulling bij de lopende cursussen i.v.m. aanvragen en verlening van octrooien. De harmonisering van octrooiverlening wereldwijd en economische globalisering resulteert in een gevoelige stijging van het aantal potentiële octrooihindernissen voor de innoverende ondernemingen.

Intellectuele eigendom

Pagina's