MENU Menu
of
Kalender
Home / Kalender

Kalender

Kalender

(79 resultaten)
15 jul 2019
Opleiding
Bouw en infrastructuur, Computervaardigheden en ICT, Project Management

Deze Engelstalige online cursus bevat meer dan 14 uur video en laat je toe om op jouw ritme te studeren en te herzien. De cursus 'Project management tools and techniques' is gebouwd op PMI terminologie en standaard en leid je in 10 logische stappen door een project. Schrijf je in en geniet van levenslange toegang !

14 sep 2019
Opleiding
Bouw en infrastructuur, Gerechtsdeskundigen

De eerste taak van een gerechtsdeskundige is het geschil in der minne op te lossen door partijen met elkaar te verzoenen. Vermits een deskundigenonderzoek meestal plaatsvindt nadat partijen de degens reeds met elkaar gekruist hebben en aldus nog meer in onmin leven dan wanneer hun geschil gerezen is, is het bereiken van een verzoening vaak geen gemakkelijke opgave. Soms lijkt het zelfs schier onmogelijk. En toch is het nooit volledig zinloos om, zelfs wanneer het onmogelijk lijkt te zijn, tot verzoening te trachten te komen. Mits gebruik van de juiste tools bv. geïnspireerd op bemiddelingstechnieken, kan er toch nog een akkoord worden bereikt. In deze modulen worden die technieken uiteengezet en via cases ingeoefend.

18 sep 2019
Studiedag
Bouw en infrastructuur

Namiddagsessie over de stand van zaken m.b.t. de revisie van de Eurocodes

ie-net is mede-partner van een evenement over de stand van zaken m.b.t. de revisie van de Eurocodes. ie-net en de betrokken partners hebben, naar aanleiding van de volgende coördinatievergadering van de Eurocodes in Brussel, de gelegenheid te baat genomen om de voorzitter van de CEN commissie voor de Eurocodes en de voorzitters van subcommissies i.v.m. de Eurocodes EN1990, EN1991, EN1992, EN1993 en EN1997 uit te nodigen.
Een unieke gelegenheid om ronkende namen zoals Steve Denton, Paolo Formichi, Nick Malakatas, Ulrike Kuhlmann, Hans Ganz en Adriaan van Seters het podium te bieden. Een aantal namen zijn nog onder voorbehoud.
Steve Denton (voorzitter TC250) zal een algemene stand van zaken van het revisieproces van de Eurocodes geven.

Taal van deze infosessie is Engels.

19 sep 2019
Activiteit
Intellectuele eigendom

Een voorafgaande lezing over de tegelproductie in België gevolgd door een een geleid bezoek aan het tegelmuseum o.l.v. dr. Mario Baeck met speciale attentie voor de Pozzo collectie.

ie-net | VIK Senioren
19 sep 2019
Studiedag
Bouw en infrastructuur

VOLZET !!!

De nieuwe Theunisbrug zal bestaan uit drie afzonderlijke stalen bruggen parallel met elkaar en in het verlengde daarvan een nieuwe betonnen liggerbrug over de Carrettestraat. De meest spectaculaire operaties worden ongetwijfeld de weekends waarop de stalen bruggen worden ingevaren.

Civiele techniek
19 sep 2019
Activiteit
Landbouw en Voeding

Microflor is expert en innovator in de veredeling, vermeerdering en acclimatisatie van Gloxinia, Helleborus en vooral orchideeën.

ie-net Waasland
19 sep 2019
Activiteit

"Eén goede foto zegt meer dan duizend woorden." Maar hoe maak ik een "goede" foto?
In vier workshops gaan we dieper in op de technische en artistieke aspecten van fotograferen:
• compositie (19 september): kadering, contrasten, perspectief, standpunt, kleur of zwart-wit, ...
• (14 november In deze workshop gaan we dieper in op de technische en artistieke aspecten van fotografie rond beweging: sport, dans, dieren, ... belichting (kort of lang), flitsen of niet, focus (servo, automatisch of manueel). Er zal ook nog ruimte zijn om vragen over andere onderwerpen aan bod te laten komen. Camera (en manual) meebrengen is gewenst.

Enkel voor ie-net-leden

ie-net Oost-Vlaanderen
21 sep 2019
Activiteit

De weelderige tentoonstelling PIKANT laat je kennismaken met vijf eeuwen cultuurgeschiedenis. Zij richt de spots op kanten kledij en accessoires als ware statussymbolen, die vaak van moeder op dochter werden doorgegeven, of van vader op zoon. Kant is een weefsel van draden, een toonbeeld van ambacht en precisie, en boordevol geschiedenis. PIKANT laat zien hoe kant van onderkleding naar bovenkleding evolueerde en weer terug, en welke pioniersrol het familiebedrijf Van de Velde daarin speelde. Vandaag inspireert kant menig kunstenaar en ontwerper tot high fashion en kunst.

ie-net Waasland
22 sep 2019
Activiteit
Motards

Elke derde zondag van de maand april tot en met oktober organiseren we een korte namiddagrit ergens te lande. We komen samen tegen 14 h, vertrekken om 14:30 h voor een rustige korte rit, en eindigen rond 16 h in een leuke drankgelegenheid, waar ie-net Motards je een drankje aanbiedt. Een uitstekende gelegenheid om collega's te leren ontkennen (en je partner mee te brengen, in het bijzonder als die niet de hele dag op de moto wil meerijden).
Deze maand wordt dat in het Pajottenland.

ie-net Motards
ie-net | Brabant - Brussel
23 sep 2019
Opleiding
Chemie en Biomedische techniek

LEDENPRIJS : 1190 €

Leer verantwoorde en veilige beoordelingen maken ivm de overdrukbeveiliging en alle types veiligheidskleppen die in de procesindustrie worden gebruikt.
Bekom een certificaat geldig voor een periode van 5 jaar na het afleggen van een test.

Chemische en Biochemische Techniek

Pagina's