MENU Menu
of
Kalender
Home / Kalender

Kalender

Kalender

(43 resultaten)
01 jun 2021
Opleiding

Deze Engelstalige online cursus bevat meer dan 14 uur video en laat je toe om op jouw ritme te studeren en te herzien. De cursus 'Project management tools and techniques' is gebouwd op PMI terminologie en standaard en leid je in 10 logische stappen door een project. Schrijf je in en geniet van levenslange toegang !

17 jul 2022
Activiteit
Motards

Elke derde zondag van de maand april tot en met oktober organiseren we een korte namiddagrit ergens te lande. We komen samen tegen 13:30u, vertrekken om 13:30u voor een rustige korte rit, en eindigen rond 16:00u in een leuke drankgelegenheid, waar ie-net Motards je een drankje aanbiedt. Een uitstekende gelegenheid om collega's te leren kennen (en je partner mee te brengen, in het bijzonder als die niet de hele dag op de moto wil meerijden).

ie-net Motards
ie-net | Brabant - Brussel
02 aug 2022
Activiteit
Bouw en infrastructuur

“Le Tram” is het enorme publieke transport project van de stad Luik dat zich over 50 hectares uitstrekt.
In de voormiddag bezoeken we het Museum voor het Openbaar Vervoer. Onder leiding van een ervaren gids beleven we 200 jaar transportgeschiedenis.
De lunch wordt genomen in de nabij gelegen Brasserie Liègeoise.
In de namiddag bezoeken we de installaties en de spoorwerken voor de aanleg van de Luikse tramlijn. Na een inleiding in het Infocentrum “Espace Tram” verplaatsen we ons naar het zenuwcentrum in Bressoux. We bezoeken o.a. het onderhoudscentrum, de stelplaats en de dispatchingpost. Hopelijk krijgen we ook de onlangs geleverde nieuwe tramstellen te zien. Tenslotte brengen we een bezoek aan enkele spoorwerven.

ie-net | KVIV Senioren
18 aug 2022
Opleiding
Carrière, Management en vaardigheden

Ledentarief : 420 € ipv 600 €

De ultieme maar vaak vergeten aanpak om je medewerkers en je organisatie te verbinden en naar een nieuw niveau te tillen.

Tijdens deze opleiding van twee halve dagen leer je hoe kennis continu kan laten vloeien en groeien in je team of organisatie. Daarnaast leer je kennismanagement kennen als het ultieme middel om je medewerkers (waar ook gelocaliseerd) te motiveren, en je team of organisatie naar een volgend niveau te tillen.

21 aug 2022
Activiteit

Ervaar de windkracht! Na een korte theoretische uitleg oefen je de basismaneuvers van het zeilwagenrijden op een afgebakend parkoers. Laat je in stilte voortbewegen door de wind. Of je het droog houdt, hang een stukje van jezelf af.

ie-net | Brabant - Brussel
ie-net West-Vlaanderen
ie-net Jongeren
24 aug 2022
Studiedag
Civiele Techniek

Op woensdag 24 augustus biedt de expertgroep Civiele Techniek de mogelijkheid om een begeleid bezoek te brengen aan de nieuwe sluis in Terneuzen.

Civiele techniek
27 aug 2022
Activiteit

Combinatie van de tentoonstellingen 'Dimpna verbeeldt' in het Gasthuismuseum en 'Zot van Dimpna' in de Sint-Dimpnakerk.

ie-net Waasland
28 aug 2022
Activiteit

Ditmaal bezoeken we het zuiden van de provincie Limburg met zijn leuke plekken onderweg.
We maken kennis met het mooie erfgoed van Haspengouw: fruitboomgaarden, wijndomeinen, hoeven en kastelen.

ie-net | KVIV Limburg
01 sep 2022
Opleiding
Chemie en Biomedische techniek

Volledig herwerkte inhoud, gebaseerd op de feedback van onze cursisten en de noden van de industrie.

Piping Pijpleidingen en Lastechnieken
10 sep 2022
Activiteit
Vrijwilligers

De stripverhaal-wandeling is een privétour die speciaal is ontworpen voor groepen. Deze rondleiding omvat een bezoek aan het historische centrum van Brussel, een wandeling door bepaalde pittoreske straten en steegjes waar de bezoeker belangrijke voorbeelden van stripstripkunst op muren kan ontdekken. De gids zal de geschiedenis van de stad introduceren parallel aan een uitleg van elke bezochte stripstripmuur.

ie-net Mechelen
ie-net | Brabant - Brussel
ie-net Jongeren

Pagina's