MENU Menu
of
Kalender
Home / Kalender / Type / Kalender

Kalender

Kalender

(36 resultaten)
01 dec 2019
Opleiding

Deze Engelstalige online cursus bevat meer dan 14 uur video en laat je toe om op jouw ritme te studeren en te herzien. De cursus 'Project management tools and techniques' is gebouwd op PMI terminologie en standaard en leid je in 10 logische stappen door een project. Schrijf je in en geniet van levenslange toegang !

11 mei 2021
Studiedag
Meet- en Regeltechniek

De rookgassen uit de schoorsteen moeten echter voldoen aan de huidige emissiewetgevingen en doorlopen talrijke (reinigings-)processen alvorens de schoorsteen te verlaten.
Hoe verloopt de gasanalyse van de rookgassen, van proces tot emissie?.
Welke zijn de gangbare emissienormen?
Welke technologieën in de verschillende processen kunnen gebruikt worden?
Dit en nog veel meer komt u te weten in deze boeiende uiteenzetting door Daniel Pereira (SICK N.V.)

Meet- en regeltechniek
16 mei 2021
Activiteit
Klimaat-Duurzaamheid-Leefmilieu

Een klimaatgids leidt je rond in het Webbekoms Broek of langsheen enkele groene plekjes in de stad. Fruit en kruiden die je tegenkomt geven de ideale aanleiding om aan te tonen waarom het gebruik van lokale producten milieuvriendelijk is. Onderweg worden ook klimaatbegrippen als ecologische voetafdruk en CO2-uitstoot grondig uit de doeken gedaan en kijken we hoe de stad stappen onderneemt voor een gezonder klimaat!

ie-net | Brabant - Brussel
16 mei 2021
Activiteit
Motards

Elke derde zondag van de maand april tot en met oktober organiseren we een korte namiddagrit ergens te lande. We komen samen tegen 14 h, vertrekken om 14:30 h voor een rustige korte rit, en eindigen rond 16 h in een leuke drankgelegenheid, waar ie-net Motards je een drankje aanbiedt. Een uitstekende gelegenheid om collega's te leren kennen (en je partner mee te brengen, in het bijzonder als die niet de hele dag op de moto wil meerijden).

ie-net Motards
18 mei 2021
Studiedag
Bouw en infrastructuur, Civiele Techniek, Gerechtsdeskundigen, Lucht- en Ruimtevaart, Raadgevend ingenieurs

Ledentarief : 63 € ipv 90 €

Drones en 3D-laserscanning worden anno 2021 niet meer enkel gebruikt in de bouwsector, maar worden dankzij snelle innovaties op hardware- en softwarevlak ook steeds vaker ingezet voor andere doeleinden. Moderne meetmethodes en inspectiemogelijkheden doen dus hun intrede in expertises, zowel in civiele als in penale zaken. Tijd om eens alles op een rij te zetten.

ie-net Ingenieur-deskundigen
Lucht & ruimtevaart
19 mei 2021
Opleiding
Project Management

Goed kunnen onderhandelen is misschien wel de voornaamste vaardigheid die je in je leven kan leren!

20 mei 2021
Opleiding
Carrière, Management en vaardigheden, Ondernemen, Project Management

Ledentarief : 420 € ipv 600 €

Excelleer samen met je team in virtueel (samen-)werken.

Tijdens deze tweedaagse opleiding maak je kennis met de basisprincipes en uitdagingen van het leidinggeven en samenwerken op afstand, en met pragmatische best practices om je remote team naar een nieuw niveau van inclusie en performantie te tillen.

20 mei 2021
Studiedag
Chemie en Biomedische techniek

De expertgroep Chemische en Biochemische Techniek van ingenieursvereniging ‘ie-net’ streeft naar een duurzame maatschappelijke inburgering van technologische kennis. Met dit doel voor ogen startte zij vorig jaar met de organisatie van een tweejaarlijkse lezingenreeks ‘eFFECT’ (events in Flanders Focussing on Engineering & Chemical Technology), georganiseerd door een unieke combinatie van mensen uit zowel de academische als de industriële wereld.

Chemische en Biochemische Techniek
22 mei 2021
Activiteit

In Gent vonden en vinden we opleidingsinstituten voor alle types.
Deze wandeling door het centrum van Gent wordt geleid door stadsgids en collega-ingenieur Jaak Blocken. Hij kent Gent en de geschiedenis van de opleidingen ingenieur.

ie-net Oost-Vlaanderen
ie-net Waasland
ie-net | VIK Senioren
ie-net Motards
25 mei 2021
Opleiding
Intellectuele eigendom

De cursus geldt als aanvulling bij de lopende cursussen i.v.m. aanvragen en verlening van octrooien. De harmonisering van octrooiverlening wereldwijd en economische globalisering resulteert in een gevoelige stijging van het aantal potentiële octrooihindernissen voor de innoverende ondernemingen.

Intellectuele eigendom

Pagina's