MENU Menu
of
Kalender
Home / Kalender / Type / Kalender

Kalender

Kalender

(68 resultaten)
15 feb 2019
Opleiding
Bouw en infrastructuur, Koeltechniek, klimatisatie en HVAC

Ledenprijs : 1645 €

De 5-daagse cursus geeft een praktisch inzicht in de capaciteitsbepaling en zijn parameters, hoe warmte- en koudeproductie geconcipieerd wordt, op welke end-users en roosters men moet letten, wat de energetische en comforttechnische impact van een bepaald concept is. Deze cursus wil vooral praktisch zijn (aan de hand van talloze voorbeelden) en niet al te theoretisch, hij wordt dan ook gegeven door docenten die al jaren in het vak staan.

Bouwfysica, gebouwentechniek en architectuur
18 feb 2019
Opleiding
Management en vaardigheden

De cursus verbreedt niet alleen je inzicht in de materie, maar biedt aan de hand van praktijkgerichte oefeningen ook bruikbare technieken om projecten trefzeker te begeleiden.

18 feb 2019
Opleiding
Management en vaardigheden

LEDENPRIJS PER MODULE : 245 euro

Je bent een gedreven ingenieur maar je twijfelt of er ook een manager in je verscholen zit ? Deze lessenreeks, gespreid over 4 maanden, brengt u een tal van vaardigheden bij die zowel op werkgebied als op persoonlijk vlak een verschil kunnen maken.

19 feb 2019
Studiedag
Landbouw en Voeding, Milieu

LEDENPRIJS: € 45,50

Droogte en watertekort waren de voorbije zomers een "hot topic" en vooral de landbouw was hiervan het slachtoffer. Dit zal in de toekomst, helaas, vaker voorkomen. Tijdens deze studiemiddag kom je te weten hoe je water efficiënt kan gebruiken en hoe je droge periodes kan overbruggen.

Agrarische productie & ecosfeer
20 feb 2019
Opleiding
Chemie en Biomedische techniek

Weet u wat GMP voor de praktijk allemaal inhoudt ? In deze cursus wordt veel aandacht besteed aan de regelgeving in de verschillende landen.
Concrete praktijkvoorbeelden worden gebruikt om de theorie te staven.
De module 'radiofarmaca' beoogt een globaal beeld te schetsen van het produceren en gebruiken van radiofarmaca en de zeer specifieke procedures en veiligheidsaspecten die ermee gepaard gaan.

21 feb 2019
Activiteit

Recor werd in 1949 opgericht door René Corthouts en richtte zich oorspronkelijk op de productie van kwaliteitsmatrassen. Later breidde de groep zijn activiteiten uit en momenteel presenteren zij een breed gamma salons, slaapkamers, eetkamers en zitmeubelen.

Het hart van de firma bevindt zich vandaag nog steeds in hartje Limburg, in Hasselt. Naar aanleiding van haar 70-jarig bestaan zet Recor zijn deuren open voor het publiek. We nodigen jullie dan ook graag uit om een kijkje te komen nemen in het Design-Center, in de productie unit en in de toonzaal die maar liefst uit 4 verdiepingen bestaat. Tot snel!

ie-net | VIK Limburg
21 feb 2019
Activiteit

Zin in een mysterieuze avondwandeling? Dan gaan we samen op zoek naar uilen in Daknam!

Tijdens deze avondwandeling gaan we op zoek naar de meest mysterieuze nachtvogels in onze streek. Langs de route die we gaan afleggen leven steenuil, kerkuil en bosuil. Hopelijk kunnen we ze horen en misschien zelfs zien! We starten met een korte inleiding over uilen, gevolgd door een wandeling van 4 km.

Gratis voor ie-net-leden (+ partner)

ie-net Waasland
24 feb 2019
Activiteit

De gerechtelijke politie van Gent bewaart sinds de jaren 1930 een bijzondere verzameling. Ze bestaat uit foto’s, objecten en dossiers die illustreren hoe misdaden werden opgelost. Deze collectie werd door de jaren heen verzameld in het zogenaamde museum van de misdaad, enkel toegankelijk voor politiemensen in opleiding of op uitnodiging. Speurders werden er aan de hand van schoolvoorbeelden uit de politionele praktijk getraind in het zoeken naar relevante details, sporen en aanwijzingen om misdrijven zoals vergiftiging, valsmunterij en brandkastkraken op te lossen.
STAM Godshuizenlaan 2 9000 Gent

ie-net Oost-Vlaanderen
ie-net Waasland
25 feb 2019
Opleiding
Chemie en Biomedische techniek

LEDENPRIJS : 200 €

In deze 3,5 uur durende sessie wordt uitleg gegeven rond het werkingsprincipe van een decanteercentrifuge. Een combinatie van theorie en verschillende case study's, geven een boeiende avondworkshop.

27 feb 2019
Opleiding
Bouw en infrastructuur, Management en vaardigheden, Ondernemen, Project Management

LEDENPRIJS VOLLEDIGE CURSUS: 720 €

Wil jij meer zijn dan een goede ingenieur? Heb je als ingenieur nood aan meer kennis in contractuele onderhandelingssituaties?
Deze cursus gaat dieper in op financiële consequenties, overeenkomen van Terms & Conditions, vastleggen van leveranciers en onderaannemers, ...

Pagina's