MENU Menu
of
Kalender
Home / Kalender / Type / Kalender

Kalender

Kalender

(46 resultaten)
06 dec 2018
Studiedag
Chemie en Biomedische techniek, Milieu, Veiligheid

LEDENPRIJS : 21 €

Wat komt er kijken bij de plaatsing van een opslagtank? Hoe zorgt u ervoor dat de tank veilig gevuld wordt? Hoe worden de chemicaliën in uw proces gedoseerd? Wat doen we met schadelijke dampen? Dit seminarie geeft u een inzicht over de tankinstallatie en de procedures om deze te vullen zodat ze veilig en efficiënt kan gebruikt worden.

Piping Pijpleidingen en Lastechnieken
Chemische en Biochemische Techniek
Veiligheid en beveiliging
11 dec 2018
Activiteit

Dit jaar nodigt het bestuur van de ie-net KVIV-senioren hun collega’s uit op het traditionele jaareindebanket in Restaurant Salons Axel De Wit te St. Martens-Lennik.

Professor Magda DEVOS is onze gastspreker met als onderwerp “De oorsprong van onze familienamen“.

Tijdens de aansluitende Algemene Vergadering rapporteert het bestuur over de resultaten van het voorbije jaar en de plannen voor 2019.

ie-net | KVIV Senioren
11 dec 2018
Studiedag
Chemie en Biomedische techniek, Milieu, Veiligheid

LEDENPRIJS : 21 €

Opslagtanks moeten volgens VLAREM periodiek een test ondergaan zodat u de tank verder kunt gebruiken. Wat houdt dergelijke keuring in? Wat zijn de gevolgen indien die niet in orde is?
Hier leert u hoe een keuringsorganisme een keuring uitvoert. Aan de hand van een checklist bent u in staat zelf een vooranaly¬se uit te voeren zodat de uiteindelijke keuring vlot verloopt.

Piping Pijpleidingen en Lastechnieken
Chemische en Biochemische Techniek
Veiligheid en beveiliging
11 dec 2018
Activiteit
Ondernemen

ie-net West-Vlaanderen organiseert tussen oktober 2018 en april 2019 een 2-maandelijkse reeks van 4 sessies voor ingenieurs die willen ondernemen.

Heb jij een schitterend idee en wens je dit op zelfstandige basis of in opdracht van je huidige werkgever vermarkten, dan zullen deze sessies je hierbij op het juiste spoor zetten.

ie-net | KVIV West-Vlaanderen
ie-net | VIK West-Vlaanderen
12 dec 2018
Studiedag
Bouw en infrastructuur, Gerechtsdeskundigen, Raadgevend ingenieurs

LEDENPRIJS: 50 €

Een thema-avond over de toepassing van GDPR in gerechtelijke en buitengerechtelijke opdrachten, gevolgd door een Q&A sessie.

12 dec 2018
Activiteit
Computervaardigheden en ICT, Energie en Elektriciteit

Op 12 december bieden we u de gelegenheid om een uniek bezoek te brengen aan ON Semiconductor in Oudenaarde, een toonaangevende leverancier van hoogwaardige silicium oplossingen voor energie-efficiënte elektronica.

ie-net Oost-Vlaanderen
13 dec 2018
Studiedag
Landbouw en Voeding

LEDENPRIJS: 45,50€

Tijdens deze studiemiddag worden het wetenschappelijk kader, de maatschappelijke verwachtingen en de wetgeving bekeken en aangehaald. De sprekers nemen ook deel aan een panelgesprek.

Agrarische productie & ecosfeer
13 dec 2018
Evenement
Ledenvergadering
15 dec 2018
Activiteit

Ook deze winter viert ZOO Antwerpen Chinees Nieuwjaar met het lichtfestival China Light ZOO. Je leert in de indrukwekkende lichtsculpturen het oude China kennen, met zijn mythische dieren, symboliek en legendes.
ie-net VIK Antwerpen nodigt u, voor de 3de keer, graag uit voor dit spektakelstuk.

ie-net | VIK Antwerpen
15 dec 2018
Activiteit

Een hilarische komedie van Michael Cooney in het Brussels

ie-net | Brabant - Brussel

Pagina's