MENU Menu
of
Jobportaal
Home / Jobportaal / Bedrijven / Koba vzw
Zoeken op naam
350 bedrijven gevonden
Als Bouwheer van de Oosterweelverbinding zijn wij verantwoordelijk voor hét meest unieke infrastructuurproject binnen België en ver daarbuiten. Lantis wilt niet alleen de mobiliteit in en rond Antwerpen verbeteren maar ook leefbaarheidsprojecten realiseren.
Messer Group is een toonaangevende Europese producent van industriële gassen (o.a. Zuurstof, Stikstof, Argon). Wereldwijd stelt het niet-beursgenoteerde Duitse familiebedrijf 11.000 mensen tewerk. Bij Messer Benelux zorgen 135 medewerkers voor een efficiënte en kwalitatieve klantenservice.
SIOUX TECHNOLOGIES NV is een R&D partner waar software (embedded, technisch, cloud) het verschil maakt. Onze domeinen zijn telecom (wired/wireless), machinebouw, automotive, semicon, ruimtevaart en healthcare. Profiel van onze software ingenieurs : C, C++, C#, Linux, Yocto, Kubernetes, Python
Sertius is een snelgroeiend consultancykantoor inzake milieu- en veiligheidsadvies. Kwaliteit, snelheid, integriteit en multidisciplinaire activiteiten zijn het DNA van onze onderneming. Sertius telt meer dan 70 medewerkers, verspreid over 4 vestigingen (Gent, Leuven, Louvain-la-Neuve en Namen).
Regis Consult is als selectiekantoor specialist in het begeleiden van hoogopgeleide technische experts voor tijdelijke of vaste tewerkstelling. Wij hebben tal van uitdagende en innovatieve opdrachten in bouw & infra, productie & onderhoud, industrie & energie.
Evonik Antwerpen behoort met 11 productie-eenheden voor vier segmenten tot de grootste multi-user-vestigingen van Evonik Industries: Nutrition & Care, Resource Efficiency, Performance Materials en Technology & Infrastructure. Onze vestiging is de grootste buitenlandse vestiging van Evonik Industries
Hannecard is in Europa een van de meest toonaangevende leveranciers van industriële rol- en walsbekledingen met rubber, polyurethaan, composiet en carbide voor talrijke sectoren. Daarnaast biedt Hannecard een brede waaier andere diensten aan, gaande van rolonderhoud tot -reparatie en -optimalisatie.
Iemants is een onderdeel van de Smulders groep. Smulders is een internationaal staalconstructiebedrijf met een gevestigde reputatie in de engineering, productie, levering en montage van zware, technisch complexe en architectonische staalconstructies. Smulders heeft meer dan 1.000 werknemers.

Pagina's