MENU Menu
of
Kalender
Home / Kalender / Evenement / Inspiratieworkshop "Van ingenieur tot ambassadeur: Laat jouw expertise schitteren & vergroot jouw invloed online"
 De inschrijving voor dit evenement is gesloten

Inspiratieworkshop "Van ingenieur tot ambassadeur: Laat jouw expertise schitteren & vergroot jouw invloed online"

Tijdens de inspiratieworkshop "Van ingenieur tot ambassadeur" neemt Karina Urbina je mee op een ontdekkingsreis door de dynamische wereld van sociale media, waar je de kracht van sociale media (h)erkent en leert hoe deze platformen jou kunnen helpen om als expert zichtbaar te zijn. Je ontdekt hoe je jouw kennis effectief kunt delen en een invloedrijke stem kunt worden, mede dankzij ie-net, binnen jouw netwerk.

We duiken diep in de kunst van personal branding, evenals het opbouwen en onderhouden van waardevolle professionele connecties. Verder verkennen we hoe je deze connecties kunt beïnvloeden en begrijpen door de toepassing van zes principes van overtuiging. Deze inzichten stellen je in staat om je op authentieke wijze als expert te positioneren en duurzame relaties te smeden.

Of je nu op zoek bent naar meer business, nieuwe carrièremogelijkheden of simpelweg je netwerk wilt uitbreiden, deze workshop is uitgerust met alle essentiële tools die je nodig hebt om uit te blinken.

 

BIOGRAFIE:   KARINA URBINA

 
 • Na vele jaren in TOP leidinggevende posities gezeteld te hebben als HR manager, Regional Sales Directeur en Managing Director, besloot Karina Urbina in 2015 de stap naar het ondernemerschap te zetten. Hierin kon ze haar expertise in mensen en haar liefde voor sales perfect combineren.
 • Karina leeft voor business; sales zit in haar bloed. Maar belangrijker nog, ze voelt intuïtief aan wat een persoon drijft en wat een bedrijf nodig heeft om met gemak & met meer winst op te schalen. Dat doet ze gepassioneerd, met een buitengewone gedrevenheid, motivatie en enthousiasme.
 • Meer info op www.karinaurbina.be

 

 

Workshop:  Hoe kunnen we onze vrijwilligers, leden en ingenieurscommunity  transformeren in enthousiaste ambassadeurs die ie-net actief promoten en bijdragen aan haar groei en succes en dit door het gebruik van social media ?

 

Het strategisch plan 2024-2028 van ie-net ingenieursvereniging bestaat uit verschillende strategische projecten gespreid over een periode van 3 jaar. Eén ervan is het strategisch project ”de branding en de naamsbekendheid van ie-net ingenieursvereniging verhogen”.

Social media is een essentieel onderdeel in de communicatiestrategie van een organisatie en biedt tal van mogelijkheden om naamsbekendheid te vergroten, betrokkenheid te stimuleren, content te verspreiden en waardevolle inzichten te verzamelen.
Ie-net beschikt over een ingenieurscommunity van meer dan 45.000 ingenieurs die een rol kunnen spelen in de social media strategie van de vereniging.

De centrale vraag is: Hoe kunnen we onze vrijwilligers, leden en ingenieurscommunity  transformeren in enthousiaste ambassadeurs die ie-net actief promoten en bijdragen aan haar groei en succes en dit door het gebruik van social media.

Tijdens de workshop van 25 mei zal Karina Urbina onze leden en vrijwilligers inspireren en inzichten geven in het gebruik van social media. Nadien zullen de leden en vrijwilligers in verschillende werkgroepen zich verder gaan verdiepen, reflecteren en voorstellen doen die een antwoord of advies zijn op deze centrale vraag.

De voorstellen en adviezen van de verschillende werkgroepen worden meegenomen als input voor het strategisch project.

 

PROGRAMMA

 • 9u30: Ontvangst met koffie en koffiekoeken
 • Workshop van 10u tot 12u30
  • Verwelkoming en duiding door Nancy Vercammen
  • Inspiratieworkshop door Karina Urbina
  • Werkgroepen: Van ingenieur tot ambassadeur voor ie-net
 • Conclusies
 • 12u30: Broodjesmaaltijd

Contact & info

Dhr. Toon de Bruyn
Assistant Events & Communicatie
ie-net ingenieursvereniging vzw
25/05/2024 Van: 09u30 tot 13u00
Ingenieurshuis Desguinlei 214 2018 Antwerpen

Gratis deelname - Inschrijven is verplicht

Deze workshop is een onderdeel van het Actieve Vrijwilligers Platform waarbij leden, vrijwilligers, ingenieurscommunity de kans krijgt om hun inzichten te delen met de vereniging en adviezen te formuleren aan het bestuursorgaan van ie-net.