MENU Menu
of
Kalender
Home / Kalender / Activiteit / Biker Day met de Militaire Politie
13/09/2020

Biker Day met de Militaire Politie

Jaarlijks organiseert de Militaire Politie zijn Biker Day: onder begeleiding van de motards van de Militaire Politie is er een rondrit vanuit de kazerne van Peutie (Vilvoorde), dit jaar naar Amay in de provincie Luik. Echt fun: aan alle kruispunten mag je onbelemmerd doorrijden, want de collega met blauwe knipper- en zwaailichtjes houdt het andere verkeer tegen. Wees erbij om met honderden andere collega's de baan op te trekken en van de baan voor jou te genieten!

We sluiten aan bij de groep die om 09:45 uur vertrekt in Peutie. We rijden begeleid naar Camp Adjudant Brasseur te Amay, met een tussenstop onderweg, en lunchen in Amay (eigen lunchpakket meebrengen of belegd broodje bestellen). Daarna via andere kleine wegen terug naar Peutie waar we om 17:30 uur kunnen deelnemen aan de barbecue (vooraf bestellen is nodig).

Opgelet: niet wachten, want er is een inschrijvingsstop als er teveel m/v komt opdagen! Op 09/03 was de groep van 09:00 uur al bijna volzet (al meer dan 200 inschrijvingen).

Gezien de vele honderden verwachte deelnemers, weliswaar in twee groepen, denken we dat het best is zelf je drank mee te brengen voor overdag: het is immers niet zeker dat je een café vindt waar je aan drank geraakt... Voor het eten 's middags: ofwel je picknick meebrengen, ofwel je eten bestellen bij de inschrijving. Barbecue 's avonds is optioneel, maar op voorhand in te schrijven.

Annulatie: een week op voorhand moeten we de inschrijvingen definitief doorgeven, dus tot dan kan je probleemloos annuleren. Nadien rekenen we enkel de echt aan ons aangerekende kosten door.

Programma

  • 09:15 uur: Samenkomen in de kazerne van Peutie - precieze afspraakplaats wordt nog doorgegeven aan de deelnemers. Zorg dat je genoeg brandstof hebt voor ongeveer 260 km!!
  • 09:45 uur: Vertrek. Begeleide rit naar Amay en terug. Twee tussenstops onderweg en lunch in Amay. Je hebt geen gps-routes nodig want je wordt heel de tijd geëscorteerd!
  • 17:00 uur: Aankomst in de kazerne van Peutie
  • 17:30 uur: Barbecue voor wie ingeschreven heeft
  • 19:30 uur of later: Einde

Contact & info

dr.ir. Robrecht H. Paternoster
Voorzitter van ie-net Brabant-Brussel en ie-net Motards
GHR Partners Belgium
13/09/2020 Van: 09u15 tot 19u30
Majoor Housiau-Kwartier Martelarenstraat 181 1800 Peutie (Vilvoorde)

Prijzen zijn geldig voor zowel leden als niet-leden:

  • € 7,00 p.p. motorrijder
  • Gratis passagier
  • € 5,00 per broodje
  • € 15,00 p.p. barbecure