MENU Menu
of
Voeding
Home / Afdelingen / Voeding

Voeding

De Food Community van ie-net heeft een 20 leden tellend bestuur waarin zowel de voedingsindustrie, de overheid als universiteiten/hogescholen zijn vertegenwoordigd. Het streven naar zoveel mogelijk representativiteit staat hierbij voorop.

Het hoofddoel van de expertgroep Voeding is het verstrekken van actuele en relevante kennis aan zijn leden omtrent recente ontwikkelingen en te verwachten trends in de ruime levensmiddelenproductie- en humane voedingssector. Dit gebeurt onder de vorm van studiedagen, seminaries en avondvoordrachten. Hiervoor worden zowel binnen- als buitenlandse sprekers uitgenodigd.

Bovendien organiseert de expertgroep jaarlijks bedrijfsbezoeken, socio-culturele uitstappen met betrekking tot levensmiddelen en een jaarvergadering.

Tot de doelgroep van zijn activiteiten rekent de expertgroep Voeding mensen werkzaam in onder meer de productie-, R&D- en marketingafdelingen van de voedingsnijverheid, in beleidsbepalende en controlerende overheidsinstanties en in onderwijsinstellingen.