MENU Menu
of
Haventechnologie
Home / Afdelingen / Haventechnologie

Haventechnologie

Expertgroep Haventechnologie

In het Europa van vandaag spelen de Belgische Havens een voorname rol. Ze zijn wereldwijd bekend voor hun grote efficiëntie en hoog rendement en dit dankzij de vakkennis en toewijding van de Havenbedrijven.

De Haventechnici nemen hier een belangrijke plaats in want het multi-disciplinair karakter van hun taak vraagt een hoge graad van flexibiliteit en een voortdurende bijscholing.

Met de Expertgroep Haventechnologie stelt ie-net zich tot doel haar leden, die allen bij het Havengebeuren betrokken zijn, samen te brengen en te informeren over de meest uiteenlopende onderwerpen die in en rond de Haven gebeuren. Dit gebeurt onder de vorm van maandelijkse bijeenkomsten en andere activiteiten zoals lezingen, bedrijfsbezoeken, etc.

Zowel “oude rotten” als nieuwelingen zijn hartelijk welkom. Het is juist de uitwisseling tussen verworven expertise en nieuwe ideeën/technologieën die sinds 1986 onze bijeenkomsten zo interessant maakt.

Wie interesse heeft om zich bij de Expertgroep Haventechnologie aan te sluiten kan zich in contact stellen met het secretariaat via telefoonnummer 03 260 08 40 of via e-mail info@ie-net.be.