MENU Menu
of
Vitm verbindende communicatie
Home / VITM-VERBINDENDE COMMUNICATIE

VITM-VERBINDENDE COMMUNICATIE

 

In je ontwikkeling als persoon en als manager is het belangrijk op authentieke manier te communiceren vanuit verbinding met jezelf.

Daarom exploreren we tijdens deze opleiding de “drie leiderschapsassen”

je verticale as: hoe neem je fysiek je plek in, en hoe reageert je lichaam in spannende situaties. Lichaamsbewustzijn en stressregulatie komen hier aan bod.

Je horizontale as, hoe neem je jouw leiderschapsplek in en ga je in verbinding met anderen, rekening houdend met voor jou belangrijk is en wat voor de ander.

Je derde as die loopt van je historiek tot je doel. Door je bewust te worden van de patronen en hulpbronnen waar je beroep op kan doen vanuit jouw ervaring en geschiedenis, kan je gerichter naar je toekomst toewerken.

Lesgeefster:

Mieke Buysrogge

Mieke Buysrogge staat als business - hartcoherentie en loopbaan coach dagelijks in contact met ondernemers, leidinggevende en medewerkers die het beste van zichzelf geven. Ze streeft ernaar mensen zich goed te voelen in hun vel en in hun job door op een gezonde manier met stress te laten omgaan en hun performantie te versterken. Zelf heeft ze meer dan 15 jaar in verschillende management functies in Quality management, sales en marketing ervaren wat het betekent om onder druk te presteren. Van daaruit is ze op zoek gegaan naar effectieve manieren om dit niet ten koste te laten gaan van gezondheid en relaties. Sinds 2012 zet ze deze kennis in als coach en trainer voor het versterken van persoonlijke- en team effectiviteit en veranderingsprocessen.

Mieke Buysrogge is samen met Guy Van Ginderen zaakvoerder van Prime Performance waarmee ze de commerciële slagkracht van organisaties, de performantie van teams en de persoonlijke veerkracht van medewerkers versterken.

https://www.linkedin.com/in/miekebuysrogge/