MENU Menu
of
Vitm timemanagement
Home / VITM-TIMEMANAGEMENT

VITM-TIMEMANAGEMENT

Druk druk druk… dit lijkt tegenwoordig wel het standaard antwoord als je iemand vraagt hoe het gaat. Dit komt dan ook niet uit de lucht gevallen. Trends als globalisatie en digitalisatie versnellen ons werkritme enorm, en daarnaast worden we ook nog eens langs alle kanten afgeleid door emails, sociale media, nieuwsberichten, … noem maar op!
Toch zijn er altijd van die mensen die zó productief zijn dat je zou denken dat ze méér dan 24u in een dag hebben. Hun geheim schuilt zowel in hun effectiviteit als in hun efficiëntie, die beide consistent hoog zijn.
Tijdens deze opleiding leer je, om net zoals deze mensen, effectiever EN efficiënter om te gaan met je beschikbare tijd, met respect voor je menselijke limieten.
Technieken om te prioriteiten te stellen, je aandacht te beschermen en niets over het hoofd te zien. Het komt allemaal aan bod inclusief een voorbeeld van concrete implementatie in Outlook!

Docent: Michael Houben, oprichter van MACH 8.
Michael’s persoonlijke missie is het ontketenen van synergetische ontwikkeling tussen mensen en de organisaties waarin ze actief zijn. Hij heeft meer dan 15 jaar ervaring in uiterst internationale werkomgevingen en Fortune 500 bedrijven, waarvan 10 als leidinggevende en people manager. Michael richtte voor Punch Powertrain de R&D afdeling in China op, en hervormde voor ZF Wind Power de globale Product Validation afdeling (gevestigd in België, China, Duitsland en India). Daarvoor bekwam hij een doctoraat in de ingenieurswetenschappen aan de KULeuven.