MENU Menu
of
Vitm the compound methode
Home / VITM - THE COMPOUND METHODE

VITM - THE COMPOUND METHODE

De ultieme aanpak voor succes in je leven en je carrière.

 

Tijdens deze opleiding maak je kennis met de krachtigste methode voor succesvolle persoonlijke ontwikkeling, die bovendien ook nog eens eenvoudig toepasbaar is: de Compound Methode. o Je krijgt inzicht in de kracht van dagelijkse incrementele verbetering, en de impact die je dagelijkse gewoontes hebben op je leven.

o Je leert hoe je nieuwe gewoontes aan kan leren en slechte gewoontes af kan leren, om zo in een ritme van ‘Better Every Day’ te komen.
o Je leert methodieken aan voor het identificeren van je drijfveren, en je persoonlijke en professionele doelstellingen.
o Je leert hoe je je gewoontes met een beperkte inspanning in kan zetten voor het behalen van grootse én duurzame resultaten, die in lijn liggen met je persoonlijke en professionele doelstellingen.

Didactische aanpak: De didactische aanpak heeft een blijvende impact als doel, en valt daarvoor onder meer terug op storytelling en interactie. De inhoud is uiterst toepasbaar en in de praktijk bewezen.

Docent: Michael Houben, oprichter van MACH 8.
Michael’s persoonlijke missie is het ontketenen van synergetische ontwikkeling tussen mensen en de organisaties waarin ze actief zijn. Hij heeft meer dan 15 jaar ervaring in uiterst internationale werkomgevingen en Fortune 500 bedrijven, waarvan 10 als leidinggevende en people manager. Michael richtte voor Punch Powertrain de R&D afdeling in China op, en hervormde voor ZF Wind Power de globale Product Validation afdeling (gevestigd in België, China, Duitsland en India). Daarvoor bekwam hij een doctoraat in de ingenieurswetenschappen aan de KULeuven.