MENU Menu
of
Vitm teammanagement
Home / VITM-TEAMMANAGEMENT

VITM-TEAMMANAGEMENT

Als Team Leadership één zijde is van een medaille, dan is Team Management de andere zijde. Beide kunnen niet zonder elkaar.
Want hoe vertaal ik de principes van goed leiderschap in de dagelijkse werking van mijn team? Hoe zorg ik ervoor dat m’n team dag op dag sterker wordt? Welke systemen heb ik nodig om tot sterke samenwerking te komen tussen meerdere locaties, en tussen mensen met verschillende culturele achtergrond?
Hier wordt vaak pas aandacht aan gegeven als de werking van het team in gedrang komt.
Tijdens deze opleiding maak je daarom kennis met bewezen management technieken om je team proactief te ontwikkelen. Concrete aanpakken voor team planning, statusdeling, persoonlijke ontwikkeling van medewerkers, kennismanagement, en meer… het komt allemaal aan bod in één allesomvattende en in de praktijk geënte aanpak!
Ontdek de kracht van proactief Team Management, en word een Management Champion die topteams uitbouwt in no time!

Docent: Michael Houben, oprichter van MACH 8.
Michael’s persoonlijke missie is het ontketenen van synergetische ontwikkeling tussen mensen en de organisaties waarin ze actief zijn. Hij heeft meer dan 15 jaar ervaring in uiterst internationale werkomgevingen en Fortune 500 bedrijven, waarvan 10 als leidinggevende en people manager. Michael richtte voor Punch Powertrain de R&D afdeling in China op, en hervormde voor ZF Wind Power de globale Product Validation afdeling (gevestigd in België, China, Duitsland en India). Daarvoor bekwam hij een doctoraat in de ingenieurswetenschappen aan de KULeuven.