MENU Menu
of
Vitm grensoverschrijdend gedrag 0
Home / VITM-GRENSOVERSCHRIJDEND GEDRAG

VITM-GRENSOVERSCHRIJDEND GEDRAG

Grensoverschrijdend gedrag

Wist je dat meer dan 750.000 Belgische werknemers jaarlijks te maken krijgen met pesten, geweld, intimidatie en zelfs ongewenst seksueel gedrag? Niet zo verwonderlijk als je er de krantenkoppen op na leest. Of het nu een uit de hand gelopen conflict, openlijke of eerder onderhuidse pesterijen of een werknemer met een kort lontje betreft, geen enkel bedrijf blijft ervan gespaard.

In deze workshop leer je hoe je handelt wanneer er ongewenst gedrag plaatsvindt. Je ontdekt hoe openheid en transparantie sleutels zijn voor teamleden om hun verhaal te delen. Via interactieve werkmethoden krijg je verschillende communicatietechnieken onder de knie zodat je op een gepaste manier in gesprek kan gaan.

Een werkplek met vertrouwen en respect voor elkaar zorgt voor een transparante communicatie tussen alle partijen en bevordert de werksfeer.

Na de opleiding beschik je over de juiste communicatieve vaardigheden om grensoverschrijdend gedrag op een gepaste manier aan te pakken.

Lesgeefster:

Lotte Sierens is actief als coach & bedrijfstrainer.
Door haar interactieve werkmethode speelt ze in op de noden van het bedrijf en zijn medewerkers.
Lotte heeft een hands-on-mentaliteit, werkt concreet en geeft praktische tips & tricks die direct toepasbaar zijn op de werkvloer.

https://www.linkedin.com/in/lotte-sierens-9b785a14a/