MENU Menu
of
Vitm energie management
Home / VITM - ENERGIE MANAGEMENT

VITM - ENERGIE MANAGEMENT

Boost je persoonlijke productiviteit én die van je team met de grote broer van time management

Tijdens deze opleiding leer je hoe je je persoonlijke productiviteit en die van je team duurzaam kan verbeteren, door de eindige hoeveelheid energie die we allen dagelijks ter beschikking hebben te verhogen en optimaal te benutten. o Je maakt kennis met het wat en waarom van energie management, en het verband met je circadisch bioritme.
o Je krijgt inzicht in de samenstelling van je persoonlijke energie, en hoe de verschillende componenten beïnvloed kunnen worden om zo je productiviteit naar een nieuw niveau te tillen.
o Je leert hoe je de kracht van energie management kan benutten om de productiviteit van je team te verhogen.
o Je krijgt inzicht in de verhouding tussen energie management en time management, en hoe je beide synergetisch in kan zetten.

Didactische aanpak: De didactische aanpak heeft een blijvende impact als doel, en valt daarvoor onder meer terug op storytelling en interactie. De inhoud is uiterst toepasbaar en in de praktijk bewezen.

Docent: Michael Houben, oprichter van MACH 8.
Michael’s persoonlijke missie is het ontketenen van synergetische ontwikkeling tussen mensen en de organisaties waarin ze actief zijn. Hij heeft meer dan 15 jaar ervaring in uiterst internationale werkomgevingen en Fortune 500 bedrijven, waarvan 10 als leidinggevende en people manager. Michael richtte voor Punch Powertrain de R&D afdeling in China op, en hervormde voor ZF Wind Power de globale Product Validation afdeling (gevestigd in België, China, Duitsland en India). Daarvoor bekwam hij een doctoraat in de ingenieurswetenschappen aan de KULeuven.