MENU Menu
of
Vitm appreciatie evaluatie
Home / VITM-APPRECIATIE & EVALUATIE

VITM-APPRECIATIE & EVALUATIE

Evaluatiegesprekken zijn een van de moeilijkste taken van een leidinggevende. Een foute aanpak demotiveert je werknemers en keldert de prestaties van je team.
Een belangrijke reden waarom het vaak fout loopt is dat evaluaties als een losstaand gegeven worden beschouwd.
Tijdens deze opleiding maak je daarom kennis met een allesomvattende aanpak waarbij evalueren een continu gegeven wordt. Een aanpak die gebruik maakt van bewezen technieken voor het geven van appreciatie, en coaching in het geval van een mindere prestatie. Een aanpak waarin de ontwikkeling van de medewerker centraal staat.
Zodat je een topper wordt in het geven van constructieve feedback en het motiveren van je medewerkers!

Docent: Michael Houben, oprichter van MACH 8.
Michael’s persoonlijke missie is het ontketenen van synergetische ontwikkeling tussen mensen en de organisaties waarin ze actief zijn. Hij heeft meer dan 15 jaar ervaring in uiterst internationale werkomgevingen en Fortune 500 bedrijven, waarvan 10 als leidinggevende en people manager. Michael richtte voor Punch Powertrain de R&D afdeling in China op, en hervormde voor ZF Wind Power de globale Product Validation afdeling (gevestigd in België, China, Duitsland en India). Daarvoor bekwam hij een doctoraat in de ingenieurswetenschappen aan de KULeuven.