MENU Menu
of
Salarisenquête
Home / Salarisenquête

Salarisenquête

Jaarlijks organiseert ie-net salarisenquêtes bij de burgerlijk, bio- en industrieel ingenieurs die voltijds werkzaam zijn als bediende in de privésector in België.

In het rapport worden de brutomaandwedde, de brutojaarwedde en de bijkomende brutoverloning en extralegale voordelen in kaart gebracht en dit volgens zowel persoons-, bedrijfs-, als functiegebonden variabelen.

Dit rapport wordt als referentiewerk gebruikt door bedrijven en individuele ingenieurs. Meer dan 1000 bedrijven en ingenieurs toonden interesse in de resultaten van onze salarisenquêtes gehouden bij burgerlijk, bio- en industrieel ingenieurs.

Het rapport van de salarisenquête 2019 is beschikbaar. Individuele ie-net-leden kunnen het rapport gratis downloaden.

Prijs

  • 200 € (excl. btw) - niet-leden
  • 150 € (excl. btw) - bedrijfspartners
  • gratis - individuele ie-net-leden (log in en download gratis het rapport)

Deelnemen

Nieuwsgierig naar uw positie i.v.m. uw loon en extralegale voordelen t.o.v. uw collega-ingenieurs? In het rapport van onze salarisenquête vindt u wat u altijd over het loon van uw collega-ingenieurs hebt willen weten maar nooit hebt durven vragen!

Het rapport omvat heel wat cijfermateriaal en nuttige gegevens over het loon en de bijkomende voordelen die de job van ingenieur bieden.

Dergelijk rapport komt enkel tot stand dankzij de medewerking van veel collega-ingenieurs. Door uw deelname kunt ook u de representativiteit van ons rapport verhogen én ervoor zorgen dat wij onze loopbaanbegeleiding nog beter kunnen afstemmen op de behoeften van u en uw collega-ingenieurs.

U bent burgerlijk, bio- of industrieel ingenieur en in België werkzaam als werknemer in de privésector of bij de overheid? Neem nu deel aan onze nieuwe enquête. Je ontvangt het rapport gratis én maakt kans op een bon van 250 €!

Neem nu deel aan onze enquête!