MENU Menu
of
Nieuws
Home / Nieuws / Zin om mee te helpen aan de jurering bij de ie-net-prijzen 2020?
15/06/2020
Algemeen

Zin om mee te helpen aan de jurering bij de ie-net-prijzen 2020?

ie-net ingenieursvereniging organiseert in 2020 opnieuw de ie-net-prijzen, een wedstrijd voor alle burgerlijk, bio- en industrieel ingenieurs die in 2020 hun masterdiploma behalen. Voor de editie van dit jaar zijn we op zoek naar gepassioneerde juryleden met een kritisch oog. 

De jurering bestaat uit een eerste ronde (beoordeling van ingezonden deelnames) en een eindronde (donderdag 19 november 2020 – Ter Elst, Edegem).

Wat wordt er van de juryleden verwacht?

Als jurylid krijgt u rond midden september een briefing met een beoordelingsleidraad en de namen van de werken die hij of zij tegen midden oktober moet beoordelen. Om de werken aan de juiste juryleden te koppelen, vragen we om uw voorkeur van de te beoordelen werken door te geven. U mag uw 1ste, 2de en eventueel 3de voorkeurdomein aanduiden:

· Energie, klimaat, milieu en natuur – chemische/biologische insteek

· Energie, klimaat, milieu en natuur – elektromechanische insteek

· Infrastructuur, mobiliteit en architectuur

· Producten, processen, diensten en ICT

· Voeding, veiligheid en gezondheid

U heeft de keuze: u kan jureren tijdens de eerste ronde of u kan jureren tijdens beide rondes. Indien u wilt jureren tijdens de finaleronde dient u wel beschikbaar te zijn tijdens ons slotevenement. De finaleronde vindt plaats op donderdag 19 november tussen ca. 15u30 tot 19u in Ter Elst in Edegem.

Wilt u graag in de jury zetelen? Neem dan contact op met Toon de Bruyn, Assistant Communicatie & Events, via toon.de.bruyn@ie-net.be