MENU Menu
of
Nieuws
Home / Nieuws / Word vertegenwoordiger van ie-net bij Dispute Resolution Board Foundation
18/03/2023
Gerechtsdeskundigen

Word vertegenwoordiger van ie-net bij Dispute Resolution Board Foundation

Sinds begin dit jaar is ie-net “Corporate Member Tier 1” geworden van de Dispute Resolution Board Foundation, een internationale stichting met zetel in de VS (www.drb.org), afgekort DRBF.

Wat is de DRBF?
De DRBF biedt hulp bij de wereldwijde toepassing van de Dispute Board-methode door advies en suggesties te geven die zijn afgestemd op de voorwaarden en praktijken die in projectgebieden bestaan. De snelle verspreiding van het Dispute Board-systeem wereldwijd heeft ertoe geleid dat het wordt gebruikt voor tal van grote bouwprojecten, het vermijden van talloze geschillen en het leveren van aanzienlijke besparingen. Op 19.01.2023 hebben we hierover trouwens een druk door rechters bijgewoond webinar gegeven.

Wat zijn de voordelen?
Ons lidmaatschap laat ons toe om vier vertegenwoordigers bij de DRBF af te vaardigen. Elke vertegenwoordiger geniet alle ledenvoordelen, inclusief gereduceerde prijzen op DRBF-evenementen en krijgt toegang tot het gereserveerde gedeelte van de webstek en de uitgebreide documentbibliotheek met presentaties van conferenties, whitepapers en publicaties. Als vertegenwoordiger kan u daar ook uw eigen artikels publiceren. Elke vertegenwoordiger kan contacten leggen met andere professionals via evenementen en vrijwilligerswerk in eigen land, regio en wereldwijd, en met professionals via de online ledendatabase en de LinkedIn-groep van de DRBF.

Wat verlangen wij van u?
In ruil voor de geprivilegieerde status van vertegenwoordiger van ie-net in de DRBF verwachten we dat u actief meewerkt aan de verdere uitbouw van de Deelgroep Ingenieurs-Deskundigen & Bemiddelaars door bv. webinars of opleidingen mee op poten te zetten, of korte artikels te schrijven voor de nieuwsbrief. Meer informatie over de activiteiten van deze Deelgroep vindt u hier: www.ie-net.be/afdelingen/ie-net-ingenieur-deskundigen.

Geïnteresseerd?
Stuur een e-mail naar deelgroepdeskundigen@ie-net.be met een korte voorstelling van uzelf en wat u voor ie-net Deelgroep Ingenieurs-Deskundigen & Bemiddelaars kan betekenen.