MENU Menu
of
Nieuws
Home / Nieuws / Influencers dagen jongeren tijdens de krokusvakantie uit met STEM-challenges!
11/02/2021
DasGeniaal

Influencers dagen jongeren tijdens de krokusvakantie uit met STEM-challenges!

Zelf een hologram creëren, sneakers eigenhandig waterproof maken of jezelf op de cover van de krant? Op deze internationale dag voor meer meisjes en vrouwen in Wetenschap (11 februari) daagt #DasGeniaal samen met ie-net alle jongeren uit om tijdens de krokusvakantie met STEM-challenges aan de slag te gaan. 

Dit weekend start de krokusvakantie. Kinderen leuk en zinvol bezig houden wordt een uitdaging voor de meeste ouders. Dankzij #DasGeniaal kunnen jongeren vanaf 10 jaar aan de slag met fun challenges uit hun eigen leefwereld, of het nu gaat om het klimaat, fashion, avontuur of media. Bekende Instagrammers & YouTubers Nour & Fatma, Aaron De Groeve, Jamie-Lee Six en Elias Verwilt worden uitgedaagd door enkele STEM-helden die hen de magie ervan uitleggen. Deze leuke proefjes die jongeren veilig zelf kunnen uitvoeren met huis-, tuin- en keukenmateriaal zullen beschikbaar zijn vanaf 11 februari. Elke twee dagen lanceert #DasGeniaal nieuwe filmpjes op www.dasgeniaal.be, TikTok en YouTube. 

Ie-net is trotse partner van #Da'sGeniaal.
Wij dagen jullie dan ook graag uit om zo veel mogelijk jongeren te helpen ontdekken hoe cool wetenschap en technologie kan zijn! Heb je (klein)kinderen tussen de pakweg 10 en 14 jaar? Laat ze dan zeker meedoen met #Da'sGeniaal. 

Win win win!!
Jongeren die het resultaat van hun challenge (foto of filmpje) met ons delen via Facebook (@ienetvzw) of TikTok (@ienet) kunnen experimenteerdozen en fidgets winnen!

Meer info: www.dasgeniaal.be