MENU Menu
of
Nieuws
Home / Nieuws / Staalbouwdag 2018 i.s.m ie-net
12/10/2018
Bouw en infrastructuur

Staalbouwdag 2018 i.s.m ie-net

De Staalbouwdag is het topevent voor ‘bouwen met staal’ in België. Meer dan 500 deelnemers worden verwacht; professionals en geïnteresseerden in staalbouw op donderdag 8 november in De Montil in Affligem.  Dit tweejaarlijks gebeuren is een unieke gelegenheid om je technische kennis over staal bij te schaven en om je te laten inspireren door de voorgestelde projecten en deze van de Staalbouwwedstrijd. Bovendien ontmoet je er de belangrijkste actoren uit de sector en kan je op de StaalExpo de nieuwste producten ontdekken.

In de voormiddag staan zowel architectuur als techniek op de agenda, verspreid over meerdere conferentiezalen. Tijdens de pauzes krijgen de aanwezigen op de StaalbouwExpo de mogelijkheid kennis en ervaring te delen met andere deelnemers en de nieuwste producten en/of het volledige gamma te ontdekken bij de exposanten, zowel gerenommeerde bedrijven uit de sector en nieuwe spelers op de markt. In de namiddag worden uitzonderlijke bouwprojecten besproken. Er wordt feestelijk afgesloten met de uitreiking van de prijzen voor de Staalbouwwedstrijd 2018, voorafgegaan door een uitgebreide voorstelling van de projecten.

De Staalbouwdag 2018, georganiseerd door Infosteel, richt zich tot opdrachtgevers, architecten, studiebureaus, staalbouwers, toeleveranciers, staalhandel, overheden, onderwijs… en vindt plaats op donderdag 8 november in De Montil in Affligem van 9 tot 18u30. Deelname is gratis na voorafgaandelijk inschrijven.

Meer info, programma en inschrijven: www.infosteel.be/staalbouwdag