MENU Menu
of
Nieuws
Home / Nieuws / MIVB Jobdating
14/12/2018
Partnernieuws

MIVB Jobdating

Donderdag 24 januari 2019, vanaf 18u30, op afspraak

Ben je burgerlijk of industrieel ingenieur met specialisatie elektriciteit, elektronica, (elektro)mechanica, IT & Telecom of expertise in de bouwsector?
Kom dan kennis maken met je toekomstige manager!

Hoogtechnologische projecten, de automatisering van de metro, het uitwerken van de infrastructuur van de toekomst, het ontwikkelen van innovatieve applicaties, de bouw van nieuwe stelplaatsen… 

Je hebt het al begrepen: bij MIVB hebben we geen gebrek aan projecten en uitdagingen!  En om dit allemaal te realiseren, zijn we op zoek naar technische talenten!

Daarom organiseren wij een JOBDATING speciaal voor ingenieurs met een specialisatie in elektriciteit, elektronica, elektromechanica, mechanica, IT&Telecom en de bouw.

Heb jij een van de profielen die wij zoeken en ben je geïnteresseerd in een van onze functies?

Stuur dan snel je CV naar het mailadres careerevent@stib.brussels. Als je profiel overeenstemt met wat wij zoeken, dan krijg jij heel snel je persoonlijke uitnodiging in de bus.

Op het programma: een korte voorstelling over de MIVB, onze beroepen en onze speerpuntprojecten. Maar er zal ook en vooral gelegenheid zijn – voor jou – om een eerste persoonlijk gesprek te hebben met je toekomstige manager en om je toekomstige collega’s te ontmoeten!

Kan je er niet bij zijn? Aarzel dan niet om onze werkaanbiedingen te raadplegen en om je profiel aan te maken op jobs.mivb.be. Wij zijn immers continu op zoek naar tal van technische talenten.

Praktische info

Wanneer? Op donderdag 24 januari 2019, vanaf 18u30, op afspraak.

Waar? In het Royal Atrium, Koloniënstraat 62 te 1000 Brussel. (check ons toegangsplan)

Wij kijken er alvast naar uit om jou daar te ontmoeten!

Meer info