MENU Menu
of
Nieuws
Home / Nieuws / Gratis tickets voor architectuurfestival LifeCycles!
21/09/2022
Ledenvoordeel

Gratis tickets voor architectuurfestival LifeCycles!

Als communicatiepartner van het nieuwe LifeCycles festival nodigt ie-net jou graag uit om samen met ons de nieuwste evoluties rond stedenbouw, architectuur en omgeving te komen ontdekken. We bieden jou bij deze graag 2 gratis tickets aan om LifeCycles te bezoeken.

Interesse? Klik hier voor de code (opgelet, log eerst in!)

Maar liefst 40 sprekers uit de architectuur-, stedenbouw, academische, ingenieurs- en vastgoedwereld komen van 28 tot 30 september samen op LifeCycles in Gent, een nieuw forum over de toekomst en kwaliteit van onze steden, architectuur en omgeving. Met oprichters en partners van oa OMA, Carlo Ratti, BIG, Henning Larsen, Arup, 3XN, UNStudio, Ferrier Marchetti Studio, C40, Hassell, Lingotto en Coldefy, maar ook Belgische vertegenwoordigers van ORG, 51N4E, JDSA, Robbrecht & Daem, sogent en meer, presenteert LifeCycles een impressionante maar ook heel diverse affiche. Een inspirerend moment voor iedereen die begaan is met onze toekomstige leefwereld.
Met onderwerpen als duurzame ontwikkeling, eco-parametric architectuur, innoveren met beton, robotics, zero-carbon bouwen en nog veel meer belooft LifeCycles een heel uniek en inspirerend programma. De deuren van LifeCycles gaan telkens open om 13u30, met een programma dat doorloopt tot avond. Meer info over de sprekers, de onderwerpen en het gedetailleerde programma per dag op www.lifecycles.be.
Met de steun van projectontwikkelaar Revive zal LifeCycles doorgaan op de Vynckier-site in Gent. Een industriële erfgoedsite die Revive de komende jaren zal herontwikkelen tot een ecosysteem rond energietransitie en industrie 4.0.

Bekijk hier de affiche