MENU Menu
of
ie-net prijzen 2022
Home / ie-net-prijzen 2022

ie-net-prijzen 2022

ie-net organiseert de ie-net-prijzen voor alle burgerlijk, bio- en industrieel ingenieurs die in 2022 hun masterdiploma behalen.
De wedstrijd bestaat uit twee delen: 

In een eerste ronde maken alle deelnemers een samenvatting van hun masterproef en beantwoorden o.a. vragen over de maatschappelijke relevantie, het creatieve/innovatieve aspect en ook de toepassing in de praktijk van hun eindwerk. Een jury beoordeelt alle werken. De beste 45 deelnemers – 15 burgerlijk ingenieurs, 15 bio-ingenieurs en 15 industrieel ingenieurs – gaan naar de finale.

Alle deelnemers krijgen de kans om vrijblijvend deel te nemen aan een gratis online opleiding wetenschappelijke presentatietechnieken (reële waarde bedraagt 700 euro). Deze workshop kan hen helpen met presenteren van hun masterproef in de eindronde.

De finalisten verdedigen tijdens een online finaleronde hun masterproef op zaterdag 19 november 2022 voor een professionele jury die binnen elke categorie ingenieurs de 3 beste kiest. Binnen elke categorie krijgt de eerste plaats 1000 €, de tweede 500 € en de derde 250 €. Verder is er een persprijs, gekozen door een vakkundige persjury. Tot slot is er ook een publieksprijs waarbij de finalisten hun netwerk aanspreken om op Facebook zo veel mogelijk ‘likes’ te verzamelen voor hun masterproef.

De uitreiking van de ie-net-prijzen 2022 vindt dit jaar plaats op woensdag 23 november 2022 in het Congrescentrum Ter Elst in Edegem.

Geïnteresseerd om je kandidaat te stellen voor de ie-net prijzen? Bezorg ons de benodigde documenten tegen 9 oktober 2022 via ie-prijzen@ie-net.be.  

Neem zeker het reglement van de ie-net-prijzen door voor je kandidaatstelling! 

De documenten om reglementair deel te nemen kan je hierna downloaden.

Reglement ie-net-prijzen 2022

Identificatieformulier ie-net prijzen 2022

Vragenlijst criteria ie-net prijzen 2022