MENU Menu
of
Kalender
Home / Kalender / Opleiding / De Compound Methode - hybride
 De inschrijving voor dit evenement is gesloten

De Compound Methode - hybride

De ultieme aanpak voor succes in je leven en je carrière.

If you want to have more, you have to become more – Jim Rohn


Waarover gaat de opleiding?

Tijdens deze opleiding maak je kennis met de krachtigste methode voor succesvolle persoonlijke ontwikkeling, die bovendien ook nog eens eenvoudig toepasbaar is: de Compound Methode. Incrementele verbetering vormt de basis hiervan.


Wat heb ik geleerd als ik naar buiten stap?

o Je krijgt inzicht in de kracht van dagelijkse incrementele verbetering, en de impact die je dagelijkse gewoontes hebben op je leven.

o Je leert hoe je nieuwe gewoontes aan kan leren en slechte gewoontes af kan leren, om zo in een ritme van ‘Better Every Day’ te komen.

o Je leert methodieken aan voor het identificeren van je drijfveren, en je persoonlijke en professionele doelstellingen.

o Je leert hoe je je gewoontes met een beperkte inspanning in kan zetten voor het behalen van grootse én duurzame resultaten, die in lijn liggen met je persoonlijke en professionele doelstellingen.

Programma - Innovatief karakter - Didactische aanpak

Programma

Dinsdag 14 november 2023 van 09.30u tot 17.00u


- Inleiding: kennismaking, en overzicht van de Compound Methode inclusief de positieve impact ervan op je professioneel en persoonlijk leven
- Het identificeren van je drijfveren, en je persoonlijke en professionele doelstellingen
- Het bereiken van je doelstellingen via alignering met je dagelijkse gewoontes
- Afsluiting: samenvatting van de training, en bonus ‘insider hacks voor persoonlijke ontwikkeling’

Ongeveer 1 maand na de opleiding, volgt nog een individuele nabespreking met de docent om de toepassing van de geleerde technieken te bespreken. Deze nabespreking gebeurt virtueel en zonder verplichting.

Innovatieve karakter van de opleiding?

Het innovatieve karakter van deze opleiding schuilt in haar effectiviteit. Je leert hoe we je met relatief beperkte inspanningen je leven en je carrière positief kan transformeren

Didactische aanpak

De didactische aanpak heeft een blijvende impact als doel

Tijdens de training worden presentatie & storytelling afgewisseld met hands-on oefeningen, waarbij de deelnemers soms in groepjes worden ingedeeld. Er wordt ook gebruik gemaakt van continue actie-elementen en gamification.

Na de training kunnen de deelnemers zich verder verdiepen in aanbevolen literatuur, en krijgt elke deelnemer een persoonlijke uitnodiging om zich aan te sluiten bij de Personal Development Community van de docent. Ongeveer één maand na de opleiding wordt op individuele basis nog een virtuele nabespreking met de docent ingepland, vrijblijvend.

Doelgroep - Docent

Doelgroep en voorkennis

Wil je het heft van je leven en je carrière pro-actief in handen te nemen, en ben je daarbij op zoek naar een pragmatische én bewezen aanpak? Ben je erop uit om een sterk fundament te leggen voor de ontwikkeling van je professionele en persoonlijke vaardigheden? Dan is deze opleiding voor jou! Voor deze opleiding heb je geen voorkennis nodig, enkel een gezonde nieuwsgierigheid naar persoonlijke ontwikkeling, en hoe persoonlijke ontwikkeling het totaalplaatje van je succes kan boosten.

Docent

Michael Houben, oprichter & CEO van MACH 8.

Michael’s persoonlijke missie is het ontketenen van synergetische ontwikkeling tussen mensen en de organisaties waarin ze actief zijn. Hij focust zich hierbij op het ontwikkelen van excellente teams, via de innovatieve MOMENTUM methode en inspirerende trainingen voor teamleden en teamleaders. Michael heeft meer dan 15 jaar ervaring in uiterst internationale werkomgevingen en Fortune 500 bedrijven, waarvan 10 als leidinggevende en people manager. Michael richtte voor Punch Powertrain de R&D afdeling in China op, en hervormde voor ZF Wind Power de globale Product Validation afdeling (gevestigd in België, China, Duitsland en India). Daarvoor bekwam hij een doctoraat aan de KULeuven. Michael is getrouwd en vader van 2 kinderen. Zijn hobby’s zijn mountainbiken, reizen en zich verdiepen in Personal Development en Leadership.

Contact & info

Christine Mortelmans
ie-net ingenieursvereniging vzw
Tel: 032600863
14/11/2023 Van: 09u30 tot 17u00
HYBRIDE INGENIEURSHUIS Live - Desguinlei 214 Online - zie instructies

690 € voor niet-leden
483 € voor individuele leden ie-net (*)
483 € voor bedrijfspartners ie-net
345 € voor individuele leden ie-net <30j | >65j (*)

bedragen vrijgesteld van btw

(*) factuur op privénaam en privé-adres


Maak gebruik van de KMO-portefeuille en bespaar tot 30% op je opleiding !


Erkenningsnummer DV.O217461
Aantal opleidingsuren : 7
Meer weten over KMO-portefeuille? Klik hier 

 


Duur van de opleiding

7 lesuren met vrijblijvend individuele nabespreking met de docent na 1 maand.