MENU Menu
of
Kalender
Home / Kalender / Activiteit / Bedrijfsbezoek Stoffels Tomaten te Rijkevorsel

Bedrijfsbezoek Stoffels Tomaten te Rijkevorsel

Tomatenkwekerij Stoffels is al meer dan twintig jaar een gevestigde waarde in België. Het bedrijf staat bekend om zijn toewijding aan duurzame landbouwpraktijken en innovatieve teeltmethoden, waardoor het in staat is om een breed scala aan tomatensoorten van topkwaliteit te produceren. Door voortdurende investeringen in technologie en infrastructuur blijft Stoffels Tomaten zijn productie-efficiëntie verbeteren en tegelijkertijd zijn ecologische voetafdruk minimaliseren. Met een focus op kwaliteit, duurzaamheid en klanttevredenheid blijft Stoffels Tomaten een belangrijke speler in de Belgische tomatenindustrie.

Ze hebben de tomaat als het ware opnieuw uitgevonden door zich te focussen op de smaak en alzo verschillende nieuwe variëteiten te ontwikkelen.

Ze gaan ook veel verder dan de klassieke tomatenkweker die zijn tomaten aflevert aan de veiling. Bij Stoffels tomaten ontwerpen ze zelf de verpakkingen, sorteren en verpakken ze zelf en commercialiseren ze hun producten.

Tijdens ons bezoek krijgen we naast de (momenteel zeldzame) gelegenheid om de serres te bezoeken, ook de mogelijkheid om een bezoekje te brengen aan de WKK installatie , die deels instaat voor het verwarmen van de serres op het bedrijf van 30 ha. Tot slot brengen we ook een bezoekje aan de sorteer- en verpakkingslijn.

Programma

  • 14:00 uur: Inleiding en presentatie
  • 14:30 uur: Rondgang serres en WKK
  • 16:00 uur: Bezoek verpakkingslijn
  • 16:30 uur: Einde

Ter informatie

De inpakafdeling ligt op een 2 kilometer van het serres. Hiervoor is een extra verplaatsing met de auto nodig.

 

Contact & info

Ing. Guido Hendrikx
Lead engineer
DE ROEVE AUTOMATION B.V.
Chris Bonte
Verantwoordelijke inschrijvingen
ie-net ingenieursvereniging vzw
11/06/2024 Van: 14u00 tot 16u30
Stoffels tomaten Kleine Gammel 61 2310 Rijkevorsel

€ 5,00 p.p. voor ie-net-leden / partner
€ 10,00 p.p. voor niet-leden