MENU Menu
of
Kalender
Home / Kalender / Activiteit / Lezing door Alain Remue: Technologie in het werk van de Cel Vermiste Personen en algemene vergadering

Lezing door Alain Remue: Technologie in het werk van de Cel Vermiste Personen en algemene vergadering

Daar Alain Remue onverwachts om professionele redenen verhinderd is op de voorziene datum van 6 juni, gaat deze activiteit nu door op dinsdag 25 juni.

Af en toe in de spotlights, maar heel vaak in de schaduw. Onder de deskundige leiding van Alain Remue staat de Cel Vermiste Personen 24 uur op 24, 365 dagen per jaar klaar om onrustwekkende verdwijningen te onderzoeken.  Sinds haar oprichting in 1995 werden ondertussen meer dan 30.000 dossiers behandeld.  Soms een werk van lange adem, maar met resultaat.

Alain Remue, al bijna 30 jaar hoofd van de Cel Vermiste Personen, geeft tijdens deze lezing een unieke kijk op het werk van de Cel Vermiste Personen en hoe technologische evoluties tijdens de afgelopen 3 decennia bijdragen tot het zoeken naar en identificatie van vermiste personen.

We verwelkomen jullie met aperitief en smaakvolle fingerfood hapjes, waarna we in een korte algemene ledenvergadering het najaarsprogramma van ie-net Oost-Vlaanderen onthullen. Daarna is het de beurt aan Alain Remue. Om de avond in stijl af te sluiten trakteert ie-net Oost-Vlaanderen op een uitgebreide netwerkreceptie met bruschettabar.

Voor deze activiteit zijn we te gast bij Publiek Authentiek, gelegen aan het historische domein van het 17de eeuwse ‘Burgerhuis De Torre’ in de groene rand rond Gent (Zwijnaarde). De locatie, vlakbij het knooppunt van de E17 en E40, is vlot bereikbaar en er is voldoende parkeergelegenheid.

Programma

  • 18:00 uur: Ontvangst met aperitief en fingerfood
  • 18:45 uur: Algemene ledenvergadering met voorstelling najaarsprogramma ie-net Oost-Vlaanderen
  • 19:15 uur: Lezing Alain Remue
  • 20:30 uur: Uitgebreide netwerkreceptie met bruschettabar
  • 22:00 uur: Einde

Contact & info

Chris Bonte
Verantwoordelijke inschrijvingen
ie-net ingenieursvereniging vzw
ir. Peter Welvaert
Procurement Support Manager Euromed and Americas
PSA ANTWERP nv
25/06/2024 Van: 18u00 tot 22u00
Publiek Authentiek Nieuwescheldestraat 1-3 9052 Zwijnaarde

€ 20,00 p.p. voor ie-net-leden
€ 50,00 p.p. voor niet-leden