MENU Menu
of
Kalender
Home / Kalender / Activiteit / Bedrijfsbezoek Brouwerij Haacht
03/10/2024

Bedrijfsbezoek Brouwerij Haacht

Al 4 generaties lang is Brouwerij Haacht een 100% Belgische familiebrouwerij. We zijn dan ook trots op onze traditie en ons vakmanschap. Het rijke verleden komt tijdens het Brouwerijbezoek helemaal tot leven langsheen de gebouwen en overblijfselen uit het begin van vorige eeuw. Maar vergis je niet, achter de historische gevels wordt het brouwproces, de botteling en de hergisting in Warme kamers gestuurd door de
nieuwste technologieën.

Een bezoek aan Brouwerij Haacht is een ideale uitstap met vrienden of familie of de perfecte teambuilding. Niet alleen zijn er duizend-en-één verhalen te vertellen over bier, maar er zijn ook tal van waarheden en fabeltjes. Hoog tijd dus dat je de sfeer in de brouwerij zelf in levenden lijve beleeft met een uniek brouwerijbezoek. Met dit brouwerijbezoek dompelen we je volledig onder in onze authentieke biercultuur. Een professionele gids toont je onder meer de verschillende facetten van het brouwproces en de afvulling in fles en op vat.

Programma

 • 09:45 uur: Registratie deelnemers
 • 10:00 uur: (stipt)
  • Verwelkoming
  • Rondleiding doorheen Brouwerij Haacht
  • Degustatie in Het Brouwershof
 • 12:00 uur: Einde

Extra informatie

 • Betalende bezoekers: 2 gratis consumpties in het Brouwershof, aangevuld met een leuke attentie van de brouwerij
 • Wij vragen om tijdig aanwezig te zijn voor het bezoek zodat onze gids de volledige rondleiding

Toegankelijkheid

Het historische karakter van onze site (bestrating in kasseien) en de verschillende trappen bemoeilijken de toegang voor rolstoelgebruikers en kinderwagens. Daardoor is een rondleiding op de site voor hen helaas niet mogelijk. We raden trouwens al onze bezoekers aan om gemakkelijk schoeisel te dragen.

Parkeergelegenheid

Je kan gratis parkeren tegenover onze brouwerij op de parking van onze brasserie ‘Brouwershof’(parking adres: Provinciesteenweg 10 - 3150 Wespelaar).

Openbaar vervoer

Onze brouwerij is vlot bereikbaar met het openbaar vervoer (op wandelafstand van het treinstation ‘Haacht’ (!! OPGEPAST niet BOORTMEERBEEK) en de bushalte ‘Haacht Station’ op de lijnen 270, 272 en 284).

Aankomst op onze site

Bij jouw aankomst meld je je aan bij onze portier die de weg toont naar de plaats van samenkomst kan geven.

Algemene voorwaarden ie-net

Wanneer iemand niet komt opdagen tijdens een bedrijfsbezoek met een gelimiteerd aantal deelnemers dan zal een “no show fee” gevraagd worden van € 50,00 indien er minimum 2 werkdagen vooraf geen schriftelijke melding is binnengekomen bij de organiserende projectcoördinator.

Een inschrijving is definitief van zodra een schriftelijke aanmelding bij ie-net is toegekomen. Het al dan niet bijwonen van een activiteit kan achteraf geen aanleiding geven tot enige terugvordering.

Contact & info

Chris Bonte
Verantwoordelijke inschrijvingen
ie-net ingenieursvereniging vzw
Ing. Luc Schoenmakers
Gepensioneerd
CFE NV
03/10/2024 Van: 10u00 tot 12u00
Brouwerij Haacht Provinciesteenweg 28 3190 Boortmeerbeek

€ 12,00 p.p. voor ie-net-leden / partner
€ 27,00 p.p. voor niet-leden