MENU Menu
of
Kalender
Home / Kalender / Activiteit / ie-net Brabant-Brussel & Motards Nieuwjaarsreceptie in Brussel (VUB)
 De inschrijving voor dit evenement is gesloten
14/01/2024

ie-net Brabant-Brussel & Motards Nieuwjaarsreceptie in Brussel (VUB)

Opgelet: Wijziging locatie!

De nieuwe locatie van de Nieuwjaarsreceptie is Gebouw I op de VUB Campus in Brussel (i.p.v. Aula Q). De parking van het gebouw is te bereiken via de Triomflaan toegang 6 (niet via toegang 13!). Voorbij de bareel ga je onmiddellijk rechtsaf om de ondergrondse parking binnen te rijden; in de parking sla je links af naar het gedeelte van de parking onder Gebouw I (niveau -1). De receptie gaat door in het Atrium van het gebouw op niveau 0.

In 2024 organiseren we opnieuw de traditionele Nieuwjaarsreceptie op de 2de zondag van januari voor alle leden van ie-net Brabant-Brussel & Motards en daarbuiten. Deze keer gaat dit door op de VUB Campus in Brussel (Elsene) in > Aula Q,. Het event wordt georganiseerd in samenwerking met BrEA (Brussels Engineers Alumni).
Jullie worden op zondag 14 januari 2024 verwacht vanaf 10:15 uur. Om 10:30 uur starten we met een optreden van > Hans Cools, rijzende ster in de Vlaamse comedy-wereld. Hans Cools is ingenieur en stelt dus beroepsmatig de dingen constant in vraag. Hij gebruikt dit talent ook op het podium: hij stelt vragen die u zich nog niet gesteld hebt en beantwoordt die met de nodige dosis humor.
Als de lachsalvo’s uitgestorven zijn, volgt de receptie met gelegenheid tot netwerken en een gezellig samenzijn met collega’s en vrienden.
Deelname aan dit event is gratis voor ie-net-leden, leden van BrEA (Brussels Engineers Alumni), hun partner en kinderen. Er wordt kinderopvang voorzien.

Na de receptie rond 13:00 uur kan u deelnemen aan de facultatieve lunch in > Restaurant Le Mess in de buurt van de VUB op wandelafstand van Aula Q.

Programma

  • 10:15 uur: Ontvangst deelnemers
  • 10:30 uur: Optreden Hans Cools
                      Aansluitend receptie
  • 13:00 uur: Facultatieve lunch

Extra info

Er is parkeermogelijkheid voorzien op de campus van de VUB. Hier een overzichtskaart met aanduiding van de toegangswegen (Triomflaan toegang 6 of Pleinlaan toegang 13) en de parking met ingang vlakbij Aula Q:

De toegang werkt met nummerplaatherkenning, dus als je met de wagen komt moet de nummerplaat ingevuld worden bij de inschrijving. Meer informatie i.v.m. bereikbaarheid en toegang tot de campus vindt u > hier.

De lunch gaat door in > Restaurant Le Mess,
Boulevard Louis Schmidtlaan 1
1040 Etterbeek.
Inschrijven voor de lunch kan tot 6 januari 2024.
De lunch bestaat uit 3 gangen; voor het hoofdgerecht graag je keuze van vlees-, vis- of vegetarisch aangeven bij de inschrijving.

Afmelden na inschrijving kan gratis tot 10 januari 2024.
Nadien is een deelnamekost van € 30 p.p. verschuldigd bij “no-show”.

Contact & info

Chris Bonte
Verantwoordelijke inschrijvingen
ie-net ingenieursvereniging vzw
dr.ir. Rit Elst
Quality Manager
NXP SEMICONDUCTORS BELGIUM N.V.
ir. Fred Ceusters
14/01/2024 Van: 10u15 tot 13u00
VUB, Aula Q Pleinlaan 2 1050 Elsene

 

RECEPTIE

Gratis voor ie-net- leden, hun partner en inwonende kinderen
Gratis voor BrEA-leden, hun partner en inwonende kinderen
€ 35 p.p. voor niet-leden

LUNCH

€ 70 p.p. voor volwassenen
€ 35 p.p. voor kindermenu