MENU Menu
of
Kalender
Home / Kalender / Opleiding / Project management tools and techniques - ONLINE CURSUS
01/12/2024

Project management tools and techniques - ONLINE CURSUS

De onlinecursus “Project Management Tools and Techniques” introduceert de deelnemers in de “kunst van projectmanagement” volgens de standaard van het Project Management Instituut (PMI) en geeft recht op PDU (Professional Development Unit) voor de reeds gecertificeerde projectmanagers.
De cursus wordt in het Engels gegeven met Engelstalige ondertitels.

In de cursus wordt de woordenschat, de definities en de terminologie -die projectmanagers wereldwijd gebruiken- geïntroduceerd om dan vervolgens over te gaan naar het definiëren, plannen, uitvoeren, controleren en afsluiten van het project in 10 logische stappen. De cursus is een combinatie van theorie en praktijk die door de deelnemers onmiddellijk kan toegepast worden.
Deze cursus wordt aangeleverd in een model van “on demand video” waarbij de deelnemer op eigen tempo kan deelnemen. Daarenboven is de inhoud onbeperkt toegankelijk en beschikbaar op verschillende platformen.
De totale duur van de cursus is meer dan 14 uur, opgesplitst in meerdere secties en sessies. Op het einde van elke sectie is er een samenvattende quiz waar de deelnemer de opgedane kennis kan testen. Op het einde van de cursus is er een overzichtsquiz die de volledige cursus dekt.
Wanneer de cursus beëindigd is, wordt er een certificaat van deelname toegestuurd.

01/12/2024 Van: 09u00