MENU Menu
of
Kalender
Home / Kalender / Evenement / Week van de Ingenieur: Lezing Richard van Hooijdonk
 De inschrijving voor dit evenement is gesloten

Week van de Ingenieur: Lezing Richard van Hooijdonk

We staan aan de vooravond van grote veranderingen. We rijden rond in slimme steden met zelfrijdende solar auto’s die op een 3D printer zijn uitgeprint. We worden driehonderd jaar en misschien wel onsterfelijk. Als we de aarde over 500 jaar moeten verlaten is Mars dan een alternatief? Veel banen bestaan niet meer in de wereld van morgen. Hoe zorgen we ervoor dat iedereen gelukkig blijft? Welk onderwijs en welke skills hebben we nodig om de wereld van morgen samen met elkaar te maken? Nieuwe mogelijkheden en businessmodellen ontstaan. Organisaties en bedrijven moeten klaar worden gemaakt voor de toekomst.

Trendwatcher, futurist en internationaal topspreker Richard Van Hooijdonk neemt je mee naar een inspirerende toekomst die leven, werken en ondernemen drastisch gaat veranderen. Met zijn internationale researchteam van 30 specialisten onderzoekt hij dagelijks vele trends op het gebied van robots, zelfrijdend vervoer, Internet of Things, biotech, nanotech, neurotech, blockchain, 3D en 4D printing en natuurlijk ook augmented en virtual reality. Ook de impact op vele sectoren wordt in kaart gebracht. Wekelijks wordt het onderzoek gepubliceerd in aantrekkelijke artikelen, e-books, whitepapers en vele lezingen. Zijn boek 'De Wereld van Morgen' is inmiddels een 'bestseller'.

Interview met Richard van Hooijdonk op RTL Late Night.

Reportage DFT Vandaag.

Website van Richard van Hooijdonk.

Programma

20:00u  Onthaal
20:30u  Lezing Richard van Hooijdonk
21:30u  Receptie

Deze lezing is een onderdeel van de ie-net Jobbeurs, georganiseerd in het kader van de Week van de Ingenieur. Op zoek naar een job of gewoon nieuwsgierig? Kom zeker een kijkje nemen op de beurs (van 18u00 - 20u30)!

Partners

De Week van de Ingenieur wordt mogelijk gemaakt met de steun van deze partners:

Contact & info

Dhr. Toon de Bruyn
Assistant Events & Communicatie
ie-net ingenieursvereniging vzw
20/11/2019 Van: 20u00 tot 22u30
Hotel - Congrescentrum Ter Elst Kattenbroek 1 2650 Edegem