Vormingen

Waarom een opleiding bij IE-NET?

ie-net biedt een uitgebreid programma met cursussen, fellow-programma’s, workshops, studiedagen, voordrachten, …
Onze opleidingen zijn steeds op postacademisch niveau en sluiten aan bij de bedrijfswereld door hun praktische toepasbaarheid. ie-net heeft geen docenten in dienst, wat ons toelaat steeds de specialisten ter zake aan te trekken. Docenten komen uit alle disciplines van de industrie, bedrijfsleven of het onderwijs.

Expertgroepen

In de expertgroepen bundelen ingenieurs en mensen met een passie voor technologie de krachten en vormen zo de perfecte voedingsbodem voor opleidingen, studiedagen, voordrachten,…
Door deze expertgroepen – vakkundig samengesteld rond verscheidene domeinen – hebben we voeling met de werkvloer en kunnen we snel inspelen op de laatste nieuwe evoluties en vormingsnoden van de bedrijfswereld. 

Ontdek je ie-net-eindejaarscadeau!

In de kijker
1 maart 2018

GMP slaat op kwaliteitsborgin

Langlopende opleidingen

Deze langlopende opleidingen, ook wel fellows genoemd, zijn zeer uitgebreide leerprogramma’s die je klaar stomen om nog performanter te worden in je beroepsactiviteit of om een expert te worden in een bepaald vakgebied. 
Recente succesverhalen: Bouwmanager, Akoestiek, Fire Safety Engineering


“De gemotiveerde lesgevers komen zowel uit de industrie als uit de private praktijk. De lessen zijn doorspekt met persoonlijke anekdotes, wat het een aangename les- en leerervaring maakt.”
Jan Deckers, Patent adviser, De Clercq & Partners

 

Studiedagen en voordrachten

Studiedagen

Op een halve of een volledige dag volledig up to date zijn in je vakgebied?
Dat kan! De ie-net-studiedagen – initiatieven van onze expertgroepen – belichten vanuit diverse invalshoeken de laatste ontwikkelingen op vaktechnisch of maatschappelijk gebied. 
Bekijk ons aanbod

Voordrachten

Uiteenzettingen van maximum een 3-tal uur (meestal ’s avonds) waarin zeer uiteenlopende onderwerpen besproken worden. 
Bekijk onze voordrachten

KMO portefeuille

Al onze opleidingen zijn erkend door het Agentschap ondernemen van de Vlaamse overheid, dus maak zeker gebruik van de KMO-portefeuille!

Erkenningsnummer: DV.O217461

Investeer in jezelf én in je bedrijf!

Een opleiding volgen is investeren in jezelf en in je bedrijf. De prijzen van onze opleidingen worden jaarlijks berekend en op een zeer realistisch niveau gehouden. De kosten verbonden aan onze opleidingen zijn vrijgesteld van BTW. 
Leden kunnen steeds deelnemen aan een voordeeltarief: 
- Individuele leden genieten een korting van 30% op de basisprijs.
- Bij leden die jonger zijn dan 30 jaar of ouder dan 65 jaar loopt deze korting zelfs op tot 50%. 
Opgelet, om van de individuele ledenkorting van 30% of 50% te kunnen genieten, dient de factuur te worden toegestuurd op uw persoonlijke naam. 
- Ook bedrijfsleden krijgen korting: alle medewerkers genieten 30% korting op alle vorming- en opleidingsactiviteiten

Meer info individueel lidmaatschap
Meer info bedrijfslidmaatschap

In company vormingen & Bedrijfsbezoeken

In-company vormingen
Op zoek naar een op maat gemaakte vorming voor je bedrijf? Wij werken samen met jou graag een programma uit dat volledig aan jullie eisen voldoet. Onze medewerkers staan je met raad en daad zodat we samen kunnen streven naar de perfecte leerervaring voor alle deelnemers. 

Bedrijfs- en werfbezoeken
Soms is de beste leerervaring ter plaatse bepaalde werkprocessen bekijken of werven bezoeken. Deze unieke methode – die volledig door onze expertgroepen wordt uitgewerkt – is zeer in trek en bijgevolg ook snel volzet. Hou dus zeker onze agenda goed in de gaten! 

Cursus op aanvraag

Niet gevonden wat je zocht? Geen probleem! Neem contact op met onze opleidingsverantwoordelijke (christine.mortelmans [at] ie-net.be) en dan zoeken we samen een oplossing. Wie weet, zorgt jouw idee wel voor de ontwikkeling van een nieuwe opleiding!

© IE-NET 2016