Vereniging

ie-net ingenieursvereniging is een dienstgerichte organisatie

Centraal bij de ontwikkeling van ie-net staat de rol van ingenieurs en technici als motor voor het realiseren van verandering, innovatie in producten, diensten en processen in de huidige maatschappij. Vanuit hun opleiding beschikken ze over sterke troeven om in ieder bedrijf, overheidsinstelling of dienstenorganisatie het voortouw te nemen om die verandering te introduceren en te begeleiden, innovatie te initiëren en te laten uitmonden in die nieuwe succesvolle producten en diensten.

Om deze doelstelling te realiseren, worden alle activiteiten ondergebracht in 2 verschillende categorieën, nl. de activiteiten die zich richten op de talentontwikkeling van de persoon zelf en de activiteiten die inspelen op een actuele thematiek.

Doorheen een eigentijds, divers en vernieuwend pakket aan activiteiten creëert ie-net een platform waar de relatie tussen de community en bedrijven versterkt wordt, en dit op ieder moment in de loopbaan en in een diversiteit aan situaties. ie-net is vanuit dat opzicht uniek en dan ook efficiëntieverhogend voor bedrijven: zij komen immers in contact met alle beschikbare profielen, bijvoorbeeld zowel burgerlijk, bio- als industrieel ingenieurs.

Bestuur ie-net ingenieursvereniging vzw

Comités ie-net ingenieursvereniging vzw

© IE-NET 2016