MENU Menu
of
Nieuws
Home / Nieuws / Win gratis deelname aan 'Bouwmanager met focus op projectmanagement'
24/10/2018
Winactie

Win gratis deelname aan 'Bouwmanager met focus op projectmanagement'

Op 6 november start de opleiding “Bouwmanager met focus op projectmanagement”.
De 15de deelnemer krijgt de opleiding gratis aangeboden!

Waarom een opleiding bouwmanager met focus op projectmanagement?
Voor elke projectmanager is het ingewikkeld om projecten op tijd, binnen budget en zonder kwaliteitsverlies te voltooien. En in de bouwsector is het vaak nog net iets complexer, doordat heel wat uiteenlopende partijen betrokken worden en taken dikwijls afhankelijk zijn van elkaar. Bovendien werkt men met projecten van lange duur.
Bouwingenieurs moeten meer procesingenieur worden en een dieper inzicht krijgen bij het opzetten en uitvoeren van projecten in de bouwsector. Nieuwe tools (BIM, Lean en andere innovatieve technieken) moeten geïntegreerd worden in de managementprocessen

Wat houdt deze opleiding in?
Om de professionaliteit van het projectmanagement en het bouwmanagement in het algemeen te verbeteren, herwerkte ie-net de vroegere cursus Bouwmanager volledig. 
De basismodule ‘Projectmanagement’ reikt, op basis van praktijkgetuigenissen, een degelijke aanvulling aan de technische opleiding van de deelnemers, zodat zij de verschillende processen beter kunnen aansturen. Alternatieve contractvormen, contracting, planningsmethodiek, cost control, balansanalyse, aankoopbeleid, prijsaanvraag, onderaanneming en leverancierscontracten, ERP systemen, veiligheids-, kwaliteits- en milieuplan, risicoanalyse, verzekeringen, HR en communicatie, claim management, ... vormen de hoofdonderwerpen van de opleiding.

Voor wie?
Voor alle ingenieurs, architecten, bedrijfsleiders, kaderleden en adviseurs die rechtstreeks of onrechtstreeks betrokken zijn bij het managen van bouwactiviteiten of ondernemingen in de bouw, in de rol van ontwerper, opdrachtgever, uitvoerder, leverancier of in een controlerende functie

Meer info en inschrijven?
www.ie-net.be/bouwmanager2018  of contacteer Christine Mortelmans -  christine.mortelmans@ie-net.be  - 03 260 08 63