Te warm op kantoor?

Schrijf je dan in voor de opleiding 'Klimatisatie van gebouwen' zodat jij en je collega's volgende zomer het hoofd koel kunnen houden!

Bij nieuwbouw, uitbreiding of renovatie van gebouwen, opslagplaatsen of burelen, kampen veel bedrijven met moeilijkheden voor de bepaling van de warmtebehoefte, koellast en ventilatie.

De juiste keuze maken tussen de verschillende concepten is geen eenvoudige zaak.

Werkplaatsen, magazijnen, frigoruimtes, computerlokalen, burelen,... vragen telkens een andere aanpak.  Comforteisen worden steeds hoger en de kosten (=investeringen) versus de baten (=exploitatiekost) worden steeds belangrijker.  Om tot een correct gedimensioneerde en technisch verantwoorde installatie te komen is het echter van het grootste belang om eerst de uitgangsparameters correct te kunnen vastleggen.

De praktijkgerichte ie-net-cursus ‘Klimatisatie van gebouwen’ geeft vooral een praktisch inzicht in de capaciteitsbepaling en zijn parameters; hoe warmte- en koudeproductie geconcipieerd wordt, op welke end-users en roosters je moet letten en wat de energetische en comforttechnische impact van een bepaald concept is.

> Meer info en inschrijven

© IE-NET 2016