Schrijf nu in voor de basisopleiding Good Manufacturing Practices (GMP) en geniet 18 % korting!

GMP staat voor Good Manufacturing Practices. Vrij vertaald betekent het ‘goede manier van produceren’. Het heeft betrekking op het vervaardigen en behandelen van farmaceutische producten. Het houdt in dat regels, gepaste methodes en procedures gevolgd dienen te worden om er voor te zorgen dat de kwaliteit van deze producten, in het belang van de patiënt, te allen tijde gewaarborgd is.

De 5-daagse opleiding ‘GMP: basisopleiding’ - die plaats vindt van 1 tot 29 maart -  heeft tot doel de cursisten een stevig globaal overzicht te geven van wat GMP voor de praktijk allemaal inhoudt. Naast de theorie zal ook veel aandacht besteed worden aan de praktijk. Concrete praktijkvoorbeelden zullen gebruikt worden om de theorie te staven.

Deze cursus richt zicht in eerste instantie tot personen die met farmaceutische producten en dus met GMP in hun werksituatie te maken hebben. Ook voor alle andere personen die kennis willen maken met een kwaliteitsborgingssysteem is deze cursus bijzonder aangewezen. Vooral pas afgestudeerde ingenieurs en wetenschappers krijgen via deze cursus de gelegenheid vast te stellen dat er naast wetenschap en techniek nog andere elementen een belangrijke rol spelen om een goed en betrouwbaar product te realiseren.

> Meer info en inschrijven

Extra
Mogelijkheid tot apart inschrijven voor de module Good Manufacturing Practices (GMP): Radiofarmaca op 29 maart. 
> Meer info en inschrijven 

Voordeelactie: ie-net deelt opleidingscadeautjes uit!
Vanaf 18 december 2017 tot 18 januari 2018 geniet je bij ie-net van maar liefst 18% korting op het geselecteerde opleidingsaanbod!
Deze eindejaarskorting geldt voor alle opleidingen waar het cadeau-icoon bij vermeld staat. 

© IE-NET 2016