MENU Menu
of
Nieuws
Home / Nieuws / Breid je netwerk uit en word bestuurslid bij ie-net Antwerpen!
20/05/2022
ie-net-vrijwilligers

Breid je netwerk uit en word bestuurslid bij ie-net Antwerpen!

De regionale afdeling ie-net Antwerpen wil haar traditie nieuw leven inblazen en regelmatig activiteiten organiseren die inspelen op actuele technische en sociaal relevante thema’s.

We willen opnieuw een team van vrijwilligers uitbouwen dat steeds met hart en ziel een leerrijk en interessant programma uittekent voor de ingenieurs van vandaag en morgen. Naast bedrijfsbezoeken zullen ook voordrachten en culturele activiteiten ingepland worden.

We streven naar een bestuur van minimaal 12 leden, variërend van pas afgestudeerden tot zestigplussers en plannen maandelijks overleg om het activiteitenprogramma samen te stellen.

ie-net Antwerpen staat open voor alle industriële, burgerlijk en bio ingenieurs, en ingenieurs afgestudeerd aan de Koninklijke Militaire School.
De activiteiten zijn toegankelijk voor alle ie-net leden in Vlaanderen en ook niet-leden kunnen deelnemen.

Heb je interesse om deel uit te maken van het bestuur? 
Stuur een mailtje naar Danielle Baetens via danielle@grantadvice.be, dan nodigen we jou  uit voor een overleg op 6 juni om 19:30 in het IngenieusHuis.

PS. In de provincie Antwerpen zijn er 3 regionale afdelingen actief, namelijk ie-net Antwerpen, ie-net Mechelen en ie-net VIK Kempen. Heb je interesse om mee te werken aan de activiteiten van ie-net Mechelen of VIK Kempen, stuur dan een mailtje naar nancy.vercammen@ie-net.be.