Brainstorm mee over wateroverlast problematiek in het Zuiden

Seminarie: ie-net en PMI-Belgium zetten zich in voor het Zuiden

Zou je graag je kennis en expertise inzetten voor ontwikkelingssamenwerking? Dan is het “Accra Overstromingen Initiatief” misschien iets voor jou. Ie-net en PMI-Belgium slaan de handen in elkaar en organiseren een evenement om de aanhoudende overstromingen in de regio van Accra, de hoofdstad van het Afrikaanse land Ghana, aan te pakken.


Deze overstromingen hebben een steeds grotere negatieve impact op het economische leven van de regio. De lokale overheid in Ghana is op zoek naar hulp om de problematiek te stoppen en doet wereldwijd een oproep om ideeën en oplossingen aan te reiken.

Ie-net en PMI-Belgium willen graag te hulp schieten met een actieplan.  Daarom wordt er op 15 maart een workshop georganiseerd om te kunnen brainstormen en discussiëren over technische en milieugerelateerde thema’s die naar een oplossing kunnen leiden. Gastheer van de avond is Kris Troukens, Directeur bij Project Managers zonder Grenzen.

Spreekt het je aan om te brainstormen over een antwoord op de wateroverlastproblematiek in het Zuiden? Of wil je graag bijleren over project management en brainstormsessies?

Kom dan op woensdagavond 15 maart naar Het Ingenieurshuis in Antwerpen. 

> Meer info en inschrijven

© IE-NET 2016