MENU Menu
of
Kalender
Home / Kalender

Kalender

Kalender

(43 resultaten)
01 dec 2019
Opleiding

Deze Engelstalige online cursus bevat meer dan 14 uur video en laat je toe om op jouw ritme te studeren en te herzien. De cursus 'Project management tools and techniques' is gebouwd op PMI terminologie en standaard en leid je in 10 logische stappen door een project. Schrijf je in en geniet van levenslange toegang !

26 jan 2021
Opleiding
Intellectuele eigendom

De cursus geldt als aanvulling bij de lopende cursussen i.v.m. aanvragen en verlening van octrooien. De harmonisering van octrooiverlening wereldwijd en economische globalisering resulteert in een gevoelige stijging van het aantal potentiële octrooihindernissen voor de innoverende ondernemingen.

Intellectuele eigendom
24 feb 2021
Studiedag
Bouw en infrastructuur, Energie en Elektriciteit, Klimaat-Duurzaamheid-Leefmilieu, Koeltechniek, klimatisatie en HVAC

Gezien de Covid-restricties, wordt de 21ste Isolatiedag dit jaar vervangen door een reeks van 4 sessies/webinars van 2 uur. Elke sessie behandelt een bouwdeel van het gebouw: de buitengevel, binnen, daken en schrijnwerk. Per sessie geven 3 sprekers hun inzichten, goede en slechte ervaringen, en hun ‘best cases’.

Bouwfysica, gebouwentechniek en architectuur
25 feb 2021
Studiedag
Computervaardigheden en ICT, Gerechtsdeskundigen, Industrie 4.0, Raadgevend ingenieurs

Ledentarief : 52,50 € i.p.v. 75 €

De laatste jaren is er enorm veel te doen over gebruik van Artificiële Intelligentie in allerlei domeinen en dus ook bij Justitie. Het aanwenden van Data Mining c.q. Data Analytics is daarbij wellicht het eerste waaraan men denkt, doch zonder stil te staan bij alle praktische implicaties ervan. Tijd dus om alles even op een rij te zetten.

ie-net Ingenieur-deskundigen
Emerging Digital Technologies
01 mrt 2021
Opleiding
Management en vaardigheden

LEDENPRIJS PER MODULE : 245 euro

Je bent een gedreven ingenieur maar je twijfelt of er ook een manager in je verscholen zit ? Deze lessenreeks, gespreid over 4 maanden, brengt u een tal van vaardigheden bij die zowel op werkgebied als op persoonlijk vlak een verschil kunnen maken.

02 mrt 2021
Studiedag
Bouw en infrastructuur

De geologie van Vlaanderen doorgrond voor ingenieurs.

2 en 9 MAART 2021

In 2 uitgebreide namiddagsessies geven we enerzijds een inzicht in de geologische opbouw van de ondergrond in Vlaanderen en anderzijds de impact daarvan op civieltechnische projecten.

Geotechniek
Civiele techniek
Bouwfysica, gebouwentechniek en architectuur
02 mrt 2021
Evenement
Arbeidsmarkt, Carrière, Vrijwilligers

Wil je je sociaal engageren en droom je van een job in het onderwijs maar durf je te stap niet te zetten? Op 2 maart organiseert ie-net in samenwerking met de vzw Teach for Belgium hierover een online informatiesessie.

04 mrt 2021
Activiteit
Computervaardigheden en ICT

Tijdens deze virtuele sessie wordt aan de hand van een concreet voorbeeld stilgestaan welke stappen (of methodologie) een Business Analist best dient te volgen om een één-op-één vertaling te garanderen tussen de 'Business Case' en de uiteindelijk opgeleverde software. Tevens wordt de rol van het managementteam in het verstrekken van een concreet mandaat aan de Business Analist in kaart gebracht. 'Het waarom en het wat' van een 'Business Analyse methodologie' wordt eveneens besproken.

Spreker : Ing. Filip De Sutter MSc/MBA CEO QUEASO Services BV

ie-net Oost-Vlaanderen
05 mrt 2021
Opleiding
Bouw en infrastructuur, Koeltechniek, klimatisatie en HVAC

Ledenprijs : 1.890 €

Nieuw in deze ONLINE editie :
De opleiding wordt uitgebreid naar 12 halve dagen. Deze cursus geeft een praktisch inzicht in de capaciteitsbepaling en zijn parameters, hoe warmte- en koudeproductie geconcipieerd wordt, op welke end-users en roosters men moet letten, wat de energetische en comforttechnische impact van een bepaald concept is. Extra aandacht wordt besteed aan de recente reglementering en wetgeving.
Deze online cursus wil vooral praktisch zijn (aan de hand van talloze voorbeelden) en niet al te theoretisch, hij wordt dan ook gegeven door docenten die al jaren in het vak staan.

Bouwfysica, gebouwentechniek en architectuur
09 mrt 2021
Opleiding
Chemie en Biomedische techniek

LEDENPRIJS : 245 €

In deze 2 x 1,5 uur durende sessie wordt uitleg gegeven rond het werkingsprincipe van een decanteercentrifuge. Een combinatie van theorie en verschillende case study's, geven een boeiende online workshop.

Pagina's