MENU Menu
of
Kalender
Home / Kalender

Kalender

Kalender

(64 resultaten)
07 dec 2023
Activiteit
Ledenvergadering

Onze jaarlijkse algemene vergadering gaat dit jaar door in Vlaams- Brabant. We komen samen op 7 december in restaurant Eenhoorn in het hart van Pajottenland. Tijdens onze korte jaarvergadering komt u alles te weten over het voorbije werkjaar 2023 en het programma voor het jubileumjaar 2024. Na het aperitief, aangeboden door het bestuur, volgt het gastronomisch banket. Als kers op de taart hebben we een muzikaal intermezzo voorzien door virtuoos Marc Erkens. Kortom, een onvergetelijke en gezellige beleving die open staat voor alle senior ie-net-leden.

ie-net - Da Vinci senioren
07 dec 2023
Activiteit

Het verhaal van Napoleon wordt verteld, van opkomst over zijn liefde en zijn visies op verschillende vlakken.
Regisseur : Ridley Scott

ie-net Limburg
07 dec 2023
Opleiding
Carrière, Computervaardigheden en ICT, Ondernemen, Project Management

Digitaal werken biedt heel veel voordelen; hoe noteer je doeltreffend? Tijdens deze online opleiding leer je hoe je vlot digitaal noteert in Microsoft OneNote en hoe je deze bestanden handig deelt. De opleiding is gespreid over twee avonden; uiteraard gebruiken we de kracht van OneNote om informatie uit te wisselen en samen te werken. We vertrekken altijd vanuit scenario's die relevant zijn voor de deelnemers.

08 dec 2023
Activiteit

Uitzonderlijk bezoek: ie-net VIK Senioren goes to ASML Nederland...
ASML is een innovatieleider in de halfgeleiderindustrie. Ze bieden chipmakers alles wat ze nodig hebben - hardware, software en diensten - om massaal patronen op silicium te produceren door middel van lithografie.
ASML is een van 's werelds toonaangevende fabrikanten van apparatuur voor het maken van chips.

ie-net – Senior Ingenieurs – Industriële Technologie
08 dec 2023
Opleiding
Chemie en Biomedische techniek

LEDENPRIJS : 266 €

In deze 3 uur durende sessie wordt uitleg gegeven rond het werkingsprincipe van een decanteercentrifuge. Een combinatie van theorie en verschillende case study's, geven een boeiende online workshop.

08 dec 2023
Activiteit

We krijgen een unieke inkijk in hoe 250 onderzoekers en medewerkers in het Mechels onderzoekscentrum innovatieve producten ontwikkelen om mensen van alle leeftijden te helpen horen.

ie-net Antwerpen
ie-net Mechelen
08 dec 2023
Activiteit

ie-net Mechelen nodigt u graag uit om mee te komen kijken naar de opvoering van het theaterstuk 'De Kerstman is een smeerlappeke' door de Aloude Rederijkerskamer De Peoene.

ie-net Mechelen
ie-net | Brabant - Brussel
ie-net Antwerpen
ie-net Jongeren
12 dec 2023
Opleiding
Bouw en infrastructuur, Chemie en Biomedische techniek, Materialen - Machinebouw, Onderhoud

Corrosie leidt tot esthetische schade, maar nog veel meer tot enorme functionele en productieverliezen. Corrosie begrijpen, beheersen en -bij voorkeur- voorkomen is dan ook een belangrijk onderdeel van de dagdagelijkse bedrijfsvoering in onze industriële installaties en bij het beheer en gebruik van infrastructuurwerken en diverse producten.

12 dec 2023
Studiedag
Bouw en infrastructuur, Civiele Techniek, Gerechtsdeskundigen, Project Management, Raadgevend ingenieurs

Deze studienamiddag heeft als doel de status quaestionis op te maken en aan de deelnemer een globaal overzicht te geven van de principes die aan de basis van de schadeberekening liggen alsook met welke praktische aspecten rekening moet worden gehouden of men nu de zaak bekijkt vanuit het standpunt van de opdrachtgever of dat van de opdrachtnemer.

L’objectif de cet après-midi d’étude est de dresser l’état des lieux et de donner au participant un aperçu global des principes qui sous-tendent le calcul des dommages ainsi que des aspects pratiques qui doivent être pris en compte, que l’on envisage la question du point de vue de l’adjudicateur ou de celui de l’adjudicataire.

ie-net Ingenieur-deskundigen & bemiddelaars
12 dec 2023
Activiteit
Materialen - Machinebouw

Amotec is gespecialiseerd in stofafzuigingen in allerhande sectoren, zoals houtbewerking, metaalbewerking, agro, recyclage en nog veel meer.

ie-net West-Vlaanderen

Pagina's