MENU Menu
of
Kalender
Home / Kalender

Kalender

Kalender

(60 resultaten)
30 jun 2019
Activiteit

Net zoals de vorige jaren zet ie-net VIK Antwerpen zijn schouders onder de foto fietszoektocht van vzw De Wommeltjes uit Wommelgem.
Aan de hand van een routebeschrijving met kleurenfoto's probeer je de 40 antwoorden te vinden op de 40 gestelde vragen.
De wedstrijd is sinds 1 april gestart.
Er zijn steeds mooie prijzen te winnen voor alle deelnemers!

ie-net | VIK Antwerpen
09 jul 2019
Evenement
Ledenvergadering, Vrijwilligers

De verdediging van het opleidingsprofiel en het beroepsprofiel van de burgerlijk ingenieur, bio-ingenieur en industrieel ingenieur behoort tot de kerntaken van ie-net ingenieursvereniging. Het ‘Memorandum over de internationale opleiding van de industrieel ingenieur’ dat in 2015 door het toenmalige VIK, één van de stichtende leden van ie-net gepubliceerd werd, is inmiddels aan actualisering toe. In de schoot van het Comité Belangenbehartiging van ie-net - bestaande uit een vertegenwoordiging van industrieel en burgerlijk ingenieurs - werd het afgelopen jaar dan ook naarstig gewerkt aan een herwerkte versie van dat memorandum, waarin gepleit wordt voor een uitbreiding van de eenjarige master industrieel ingenieur naar twee jaar. Tijdens het Actieve Vrijwilligers Platform bieden we aan de leden een forum om te debatteren over het memorandum en hun standpunten kenbaar te maken .

14 jul 2019
Activiteit

Fietsen door de Bomen is een iconische fietsbrug die bezoekers laat fietsen tussen de kruinen van de bomen in Bosland. Deze innovatieve fietsbeleving kadert in de strategie om een extra beleving te ervaren op het Limburgse fietsroutenetwerk. Dit netwerk is uiteraard een zeer grote toeristische troef voor de provincie.
De fietsbrug, een dubbele cirkel met een doorsnede van 100 m stijgt geleidelijk (3 – 4 %) tot 10 meter hoogte. Het is een iconische, strakke brug van ongeveer 700 m lang.

ie-net | KVIV Limburg
27 jul 2019
Activiteit

Motor-toerrit startend vanuit Merkem (W.Vl.), georganiseerd door MTC Vrijbos uit Houthulst, waar we als ie-net Motards aan deelnemen. Elk jaar weer een schitterende rit doorheen het landschap van een historisch vergeten stukje Vlaanderen: Noord-Frankrijk, maar vroeger Frans-Vlaanderen. Al toerend herken je ongetwijfeld de Vlaamse oorsprong van veel dorps- & stadsnamen.
Niet te missen voor de motards uit West- en Oost-Vlaanderen!

ie-net Motards
05 aug 2019
Activiteit
Motards

Deze opleiding heeft als doel uw rijtechniek op een hoger niveau te tillen, aan de hand van theoretische en praktische sessies op het circuit van Mettet. Dit is een kort circuit (slechts 2280 m) met 10 bochten waarin je in een gecontroleerde omgeving op een veilige manier een aantal technieken kan bijschaven die op de openbare weg zeer nuttig zijn, maar die je er niet op een veilige manier kan oefenen (al was het maar omdat je op de openbare weg aankomend verkeer hebt).

Deze opleiding gebeurt in samenwerking met ClubMot, die uitermate veel ervaring heeft met deze opleidingen.

ie-net Motards
06 aug 2019
Activiteit
Landbouw en Voeding

Een bijzondere tocht in de Westhoek met als thema “De Groote oorlog” met als gelegenheidsgids collega Prof. Dr. Ir. Andre Huygebaert. Vertrekpunt is Diksmuide. In de (late) namiddag zijn we te gast bij het familiebedrijf Agristo in Wielsbeke, een wereldleider in verwerking van aardappelen

ie-net | KVIV Senioren
14 aug 2019
Activiteit

We gaan volgende zomer naar de Doubs, denk aan prachtige steden als Besançon, Montbéliard en Pontarlier. We werken een prachtige reis uit voor wandelaars en motorrijders, vanuit Charme Hôtel Montbeliard dat zijn naam niet gestolen heeft. De wandelaars zullen op aangepast tempo, in functie van wat elk graag doet, heerlijk kunnen wandelen (of fietsen!) in groep of individueel. De motorrijders rijden via schilderachtige routes (met helaas toch ook een stukje autoweg) naar het hotel, en ontdekken daarna gedurende drie dagen een schitterende omgeving (met zelfs een uitstapje tot het Zwitserse Montreux voor de fans van Queen!).
's Avonds verbroederen we dan en kunnen we honderduit vertellen over de mooie dingen die we beleefd hebben. De 20 deelnemers van het weekend verleden jaar (in Sauerland) kunnen ervan getuigen: het was zéker voor herhaling vatbaar!
Snel reserveren is noodzakelijk!

ie-net Motards
ie-net | Brabant - Brussel
25 aug 2019
Activiteit

Tourrit vanuit Antwerpen en Oost-Vlaanderen
Save the date!

ie-net Motards
26 aug 2019
Activiteit

Bezoek met rondleiding door de Voorzitter van de Iman Malik Moskee te Lokeren

ie-net Waasland
03 sep 2019
Activiteit

Bouwmaterialen Wijckmans is een gekende naam in de provincie Limburg en ver daarbuiten. Ze zijn niet alleen bekend als leverancier van bouwmaterialen maar ook als producent van stortklare beton en allerlei soorten betonnen putten.
De firma werd opgericht in 1918. Vorig jaar vierde ze onder leiding van de vierde generatie familie Wijckmans hun 100-jarig bestaan

ie-net | KVIV Limburg

Pagina's