MENU Menu
of
Kalender
Home / Kalender

Kalender

Kalender

(56 resultaten)
20 jan 2019
Activiteit

Wij laten ons muzikaal verrassen door Prima La Musica: 19 musici en een soliste, de jonge Svenja Vandriessche (viool), brengen licht klassieke muziek met werken van Wolfgang Amadeus Mozart o.l.v Dirk Vermeulen.
Gevolgd door de actieve en uitgebreide netwerk receptie.

ie-net Oost-Vlaanderen
ie-net Waasland
20 jan 2019
Activiteit

Stonehenge is wereldberoemd. Jaarlijks reizen meer dan 1,5 miljoen mensen naar het zuiden van Engeland om de mysterieuze steencirkel te bewonderen. In Tongeren wordt het verhaal verteld van de mensen achter de stenen. Wat heeft hen 5000 jaar geleden bezield om samen te beginnen bouwen? Waarom net daar, op die plek? En hoe gingen ze concreet te werk? Welke plaats had het monument in hun leven? Topspecialist Mike Parker Pearson geeft antwoorden. Deze Britse archeoloog heeft zich gedurende vele jaren speciaal gericht op Stonehenge. Deze tijdelijke tentoonstelling bevat het resultaat van zijn opzoekingswerk. Via de beleving van deze tentoonstelling worden we meegenomen … voorbij het mysterie. Deze groots opgezette tentoonstelling bulkt ook van de multimedia. Nadien is er receptie en optioneel lunch in de feestzaal van de INFIRMERIE in het BEGIJNHOF.

ie-net | KVIV Limburg
21 jan 2019
Opleiding plus
Bouw en infrastructuur

LEDENPRIJS MODULE AUDIO-ENGINEERING : 900 €

De Hogere Cursus Akoestiek wordt dit jaar voor de vijfenveertigste maal ingericht door het Nederlands Akoestisch Genootschap (NAG), de Belgische Akoestische Vereniging (ABAV) en de Expertgroep Akoestiek en Trillingen (ie-net).
Wegens succes wordt de vernieuwde formule van vorig jaar hernomen. Ook nu bevat de cursus dus de module Audio-Engineering, naast de modules Algemeen, Bouwakoestiek en Lawaaibeheersing.

Akoestiek & trillingen
21 jan 2019
Opleiding
Management en vaardigheden

LEDENPRIJS PER MODULE : 245 euro

Je bent een gedreven ingenieur maar je twijfelt of er ook een manager in je verscholen zit ? Deze lessenreeks, gespreid over 4 maanden, brengt u een tal van vaardigheden bij die zowel op werkgebied als op persoonlijk vlak een verschil kunnen maken.

27 jan 2019
Activiteit

Gratis voor ie-net leden en partners
Netwerken en ludiek ontstressen tijdens de nieuwjaarsreceptie van ie-net West-Vlaanderen in het Domein Vossenberg te Hooglede.
Onthaal met koffie of thee en ontbijtkoekje waarna het theatergezelschap je meeneemt in een wervelende en grappige voorstelling met hun Tien Stress-Geboden.
Thema: "Intermenselijke stress, hoe gaan we hier het best mee om?" Aansluitend nieuwjaarsreceptie met hapjes. Dit event is gratis voor de leden van de ie-net-ingenieursvereniging en hun levensgezellen. Aansluitend is er een nieuwjaarslunch voorzien tegen betaling.

ie-net West-Vlaanderen
ie-net | KVIV West-Vlaanderen
ie-net | VIK West-Vlaanderen
28 jan 2019
Activiteit
Carrière

Vrouw & Ingenieur, het Female network van ie-net is blij je uit te nodigen op zijn Nieuwjaarsreceptie op maandag 28 januari 2019 op de hoofdzetel van TOTAL, Nijverheidsstraat 52 te 1040 Brussel met een KeyNote van ir. Hilde Helsen.

ie-net Vrouw en Ingenieur
29 jan 2019
Activiteit

Een wetenschappelijke en culinaire uitstap met bezoek aan ORSI Academy (trainingscentrum voor robotchirurgie) in Wetteren en La Lorraine Bakery group in Ninove

ie-net | KVIV Senioren
29 jan 2019
Activiteit

Voordracht door Patrick Verelst
Via nieuws in media, ervaren we bijna dagelijks dat de beurs een belangrijke rol speelt in het financiële en economische gebeuren, en dit zowel nationaal als internationaal.
Deze voordracht wil informeren en inzicht verschaffen over het beursgebeuren van elke dag. Thema’s als geschiedenis, aandelen, prijsvorming, enz. komen aan bod.
De voordracht heeft niet de bedoeling om aan te zetten tot beleggen.
Een goede gelegenheid voor wie kennis wil maken met de beurs of zijn kennis wil verruimen.

ie-net | VIK Senioren
30 jan 2019
Studiedag
Industrie 4.0

Ledenprijs : 35 €

De studieavond 'Deep learning: doorbraak of bubbel?', georganiseerd door de nieuwe ie-net expertgroep industriële visie en robotica, geeft niet alleen duiding en achtergrond over deze technologie, maar houdt deze technologie ook kritisch tegen het licht, telkens geïllustreerd d.m.v. voorbeelden uit de visie-industrie.

Industriële Visie en Robotica
01 feb 2019
Activiteit

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert ie-net VIK Kempen haar gezellig samenzijn.

ie-net | VIK Kempen

Pagina's