MENU Menu
of
Kalender
Home / Kalender

Kalender

Kalender

(45 resultaten)
01 jun 2021
Opleiding

Deze Engelstalige online cursus bevat meer dan 14 uur video en laat je toe om op jouw ritme te studeren en te herzien. De cursus 'Project management tools and techniques' is gebouwd op PMI terminologie en standaard en leid je in 10 logische stappen door een project. Schrijf je in en geniet van levenslange toegang !

21 jan 2023
Activiteit
Carrière, Management en vaardigheden, Vrouw en ingenieur

Ben jij een vrouwelijke ingenieur? Wil je samen met een coach aan je persoonlijke ontwikkeling werken? Schrijf je dan zeker in voor ons peercoaching traject! Met een aantal duo's doorlopen we een traject dat een jaar zal duren. Het traject start op 21 januari.

ie-net Vrouw en Ingenieur
04 feb 2023
Activiteit
Bouw en infrastructuur

Het KMSKA (Koninklijk Museum voor Schone Kunsten Antwerpen) is terug open! Bezoek met ie-net deelgroep Waasland dit museum. De Schoonste Tour is de mooiste tour van het museum, een gids neemt ons mee op ontdekkingstocht door het vernieuwde gebouw en langs de highlights uit een gigantische kunstcollectie. Afsluitend doen we met een drankje in Madonna Grand Museum Café.

ie-net Waasland
ie-net Jongeren
06 feb 2023
Opleiding
Management en vaardigheden

LEDENPRIJS PER MODULE : 245 euro

Je bent een gedreven ingenieur maar je twijfelt of er ook een manager in je verscholen zit ? Deze lessenreeks, gespreid over 4 maanden, brengt u een tal van vaardigheden bij die zowel op werkgebied als op persoonlijk vlak een verschil kunnen maken.

08 feb 2023
Studiedag
Chemie en Biomedische techniek, Materialen - Machinebouw

Een nieuwe thema avond over 'de naderende Energiebesparingsplicht voor industriële isolatie in procesinstallaties' als vervolg op het succesverhaal van de cursus 'Piping & Engineering'.
Impact van de klimaat akkoorden:
op bestaande en nieuwe industriële isolatie systemen
uitdagingen die aangepakt moeten worden.

Piping Pijpleidingen en Lastechnieken
09 feb 2023
Studiedag
Bouw en infrastructuur, Computervaardigheden en ICT, Energie en Elektriciteit

Dit seminarie heeft tot doel om de aandacht te vestigen op gebouwgebonden evoluties maar ook op de integratie van IT en Operationele Technologie in gebouwen.

Bouwfysica, gebouwentechniek en architectuur
16 feb 2023
Activiteit

Op donderdag 16 februari 2023 bezoekt ie-net Proviron, een innovatief Belgisch bedrijf dat een gamma aan chemicaliën produceert die wereldwijd ingezet worden in verschillende nichemarkten. Recent heeft Proviron een baanbrekende technologie ontwikkeld om op grote schaal microalgen te kweken via vertical farming. De algen worden wereldwijd ingezet als voedingsbron in aquacultuur, maar hebben ook veel potentiële toepassingen in de humane voeding, cosmetica en de farma-industrie.

Tijdens het bezoek krijg je een uitgebreide rondleiding in de verschillende afdelingen van de microalgenkwekerij.

ie-net Mechelen
16 feb 2023
Activiteit
Haven en Logistiek, Klimaat-Duurzaamheid-Leefmilieu

Na de zomer van 2019 keerde de Gentse haven terug naar haar roots op de Graslei toen North Sea Port er het Havenhuis opende. In het totaal gerestaureerde pand volgen we een lezing over de rol van waterstof in de transitie van North Sea Port. Nadien bezoeken we met een gids het Havenhuis van de kelder tot de nok.

ie-net Oost-Vlaanderen
16 feb 2023
Activiteit

De Limburgse familiale producent van bakstenen Vandersanden heeft recent de Klimaataward van Het Belang van Limburg 2022 mogen ontvangen. Vandersanden doet al 15 jaar inspanningen op het gebied van duurzaamheid.

ie-net Limburg
21 feb 2023
Activiteit
Vrouw en ingenieur

Over het verschil tussen Vlamingen en Walen is het onderwerp van deze Rond een Boek "Dag, bonjour!" van Christophe Deborsu.

ie-net Vrouw en Ingenieur

Pagina's