MENU Menu
of
Kalender
Home / Kalender

Kalender

Kalender

(56 resultaten)
22 mei 2019
Evenement
Energie en Elektriciteit, Klimaat-Duurzaamheid-Leefmilieu, Ondernemen

Op 26 mei 2019 vinden de Vlaamse en Federale verkiezingen plaats. Het moment om als ingenieursvereniging aan de politiek het signaal te geven dat ingenieurs en technologie oplossingen kunnen bieden voor de belangrijke maatschappelijke problemen zoals energie, klimaat/duurzaamheid. Op 22 mei organiseert ie-net samen met de denktank Itinera een verkiezingsdebat rond de maatschappelijke uitdagingen op korte en lange termijn.

Energie - elektrotechniek
Klimaat-Duurzaamheid-Leefmilieu
23 mei 2019
Activiteit
Materialen - Machinebouw

Punch Powertrain is een onafhankelijke leverancier van complete en vooral zuinige aandrijfsystemen. Met meer dan 45 jaar ervaring in het produceren van Continu Variabele Transmissies (CVT’s) bieden we ook Dual Clutch Transmissies (DCT’s) en aandrijvingen voor New Energy Vehicles, zoals Hybride (48V en Plug-In Hybride) en Elektrische Voertuigen.

ie-net | VIK Limburg
ie-net | KVIV Limburg
ie-net Jongeren
Mobiliteit & transport
24 mei 2019
Activiteit
Bouw en infrastructuur

Werfbezoek Noorderlijn, de werken aan de Leien lopen naar hun einde. In verschillende fasen heeft ie-net Waasland reeds een bezoek gebracht. Voor dit vierde bezoek (vermoedelijk het laatste) kijken we wat er nog afgewerkt dient te worden en welke knelpunten een creatieve oplossing hebben gekregen.
Breng zeker fluo hesje, veiligheidsschoenen en veiligheidshelm mee.

ie-net Waasland
27 mei 2019
Activiteit
Ledenvergadering

Schrijf hier in voor de jaarlijkse Algemene Vergadering van het IngenieursFonds vzw.

30 mei 2019
Activiteit

Net zoals de vorige jaren zet ie-net VIK Antwerpen zijn schouders onder de foto fietszoektocht van vzw De Wommeltjes uit Wommelgem.
Aan de hand van een routebeschrijving met kleurenfoto's probeer je de 40 antwoorden te vinden op de 40 gestelde vragen.
De wedstrijd is sinds 1 april gestart.
Er zijn steeds mooie prijzen te winnen voor alle deelnemers!

ie-net | VIK Antwerpen
03 jun 2019
Evenement
Arbeidsmarkt, Carrière, Vrijwilligers

Wil je je sociaal engageren en droom je van een job in het onderwijs maar durf je te stap niet te zetten? Op 3 juni organiseert ie-net in samenwerking met de vzw Teach for Belgium hierover een informatiesessie.

04 jun 2019
Activiteit
Ondernemen

ie-net West-Vlaanderen organiseert tussen oktober 2018 en april 2019 een 2-maandelijkse reeks van 4 sessies voor ingenieurs die willen ondernemen.

Heb jij een schitterend idee en wens je dit op zelfstandige basis of in opdracht van je huidige werkgever vermarkten, dan zullen deze sessies je hierbij op het juiste spoor zetten.

ie-net West-Vlaanderen
ie-net Jongeren
ie-net Vrouw en Ingenieur
05 jun 2019
Studiedag
Bouw en infrastructuur, Raadgevend ingenieurs

Disputes arising from EPC projects are usually complex and expensive.
This conference will highlight the role engineers can play in multi-tier dispute resolution procedures (litigation, arbitration, adjudication and mediation).

06 jun 2019
Activiteit

Bezoek aan de brouwerij “Het Anker” waar Gouden Carolus, Maneblusser, Lucifer en Boscoli gebrouwen wordt met degustatie van deze bieren. Aansluitend heeft de algemene ledenvergadering met de verkiezing van de bestuursfuncties van Ie-net Waasland plaats.

ie-net Waasland
07 jun 2019
Studiedag
Chemie en Biomedische techniek, Milieu

LEDENPRIJS: 231 €
Deze studiedag gaat specifiek over innovaties waarbij ingenieurs en technologen een bijdrage kunnen leveren aan een grotere circulariteit van kunststoffen, gaande van ‘micro’- tot ‘macroplastics’.

Klimaat-Duurzaamheid-Leefmilieu
Chemische en Biochemische Techniek

Pagina's