MENU Menu
of
Kalender
Home / Kalender

Kalender

Kalender

(36 resultaten)
01 dec 2019
Opleiding

Deze Engelstalige online cursus bevat meer dan 14 uur video en laat je toe om op jouw ritme te studeren en te herzien. De cursus 'Project management tools and techniques' is gebouwd op PMI terminologie en standaard en leid je in 10 logische stappen door een project. Schrijf je in en geniet van levenslange toegang !

30 mrt 2021
Opleiding
Intellectuele eigendom

De Expertgroep Intellectuele Eigendom van ie-net organiseert een online event gespreid over enkele weken voor paralegals.
IP attorneys en paralegals uit de industrie en het vrije beroep verlenen hun medewerking aan deze opleiding.

Intellectuele eigendom
13 apr 2021
Evenement
Ledenvergadering, Vrijwilligers

Het Actieve Vrijwilligers Platform (AVP) staat in het teken van de Statutenwijziging van ie-net ingenieursvereniging - in overeenstemming met het nieuwe Wetboek van Vennootschappen en Verenigingen.

15 apr 2021
Activiteit

Hoe chocolade en bier met mekaar samenbrengen en degusteren in een optimale harmonie. Dit gebeurt aan de hand van verschillende ambachtelijk gebrouwen bieren en met diverse pralines eveneens door lokale chocolatiers geproduceerd.

ie-net | Brabant - Brussel
ie-net Motards
ie-net Mechelen
21 apr 2021
Opleiding
Onderhoud

Kan jij goed kennis delen in deze online periode? We missen toch zoveel signalen wanneer we niet echt fysiek samen zijn? Leer het in deze online cursus!

21 apr 2021
Studiedag
Bouw en infrastructuur, Energie en Elektriciteit, Industrie 4.0, Koeltechniek, klimatisatie en HVAC

De tweedelige studiedag schetst een achtergrond van deze materie, gaat dieper in op specifieke oplossingen en biedt aan de hand van enkele concrete voorbeelden antwoorden op vragen rond elektrische netten en warmtenetten voor gebouwen.

Bouwfysica, gebouwentechniek en architectuur
Energie - elektrotechniek
22 apr 2021
Opleiding
Carrière, Management en vaardigheden

Ledentarief : 420 € ipv 600 €

Ontdek de motiverende kracht van appreciatie en strategieën voor het geven van negatieve feedback.

Deze tweedaagse opleiding legt uit hoe je als leidinggevende op een opbouwende en empatische manier feedback kan geven aan je teamleden.

22 apr 2021
Studiedag
Chemie en Biomedische techniek

De expertgroep Chemische en Biochemische Techniek van ingenieursvereniging ‘ie-net’ streeft naar een duurzame maatschappelijke inburgering van technologische kennis. Met dit doel voor ogen startte zij vorig jaar met de organisatie van een tweejaarlijkse lezingenreeks ‘eFFECT’ (events in Flanders Focussing on Engineering & Chemical Technology), georganiseerd door een unieke combinatie van mensen uit zowel de academische als de industriële wereld.

Chemische en Biochemische Techniek
27 apr 2021
Opleiding
Intellectuele eigendom

De cursus geldt als aanvulling bij de lopende cursussen i.v.m. aanvragen en verlening van octrooien. De harmonisering van octrooiverlening wereldwijd en economische globalisering resulteert in een gevoelige stijging van het aantal potentiële octrooihindernissen voor de innoverende ondernemingen.

Intellectuele eigendom
27 apr 2021
Opleiding
Materialen - Machinebouw, Meet- en Regeltechniek, Veiligheid

In deze praktijkgerichte opleiding krijgt u antwoord op uw concrete vragen in verband met de implementatie van de Europese richtlijnen voor uw product.
Dit houdt in dat naast de machinerichtlijn eveneens de laagspannings- en EMC richtlijn toegelicht worden.

Pagina's