MENU Menu
of
Kalender
Home / Kalender

Kalender

Kalender

(74 resultaten)
15 jul 2019
Opleiding
Bouw en infrastructuur, Computervaardigheden en ICT, Project Management

Deze Engelstalige online cursus bevat meer dan 14 uur video en laat je toe om op jouw ritme te studeren en te herzien. De cursus 'Project management tools and techniques' is gebouwd op PMI terminologie en standaard en leid je in 10 logische stappen door een project. Schrijf je in en geniet van levenslange toegang !

14 aug 2019
Activiteit

We gaan deze zomer naar de Doubs, denk aan prachtige steden als Besançon, Montbéliard en Pontarlier. We werken een prachtige reis uit voor wandelaars en motorrijders, vanuit Charme Hôtel Montbeliard dat zijn naam niet gestolen heeft. De wandelaars zullen op aangepast tempo, in functie van wat elk graag doet, heerlijk kunnen wandelen (of fietsen!) in groep of individueel. De motorrijders rijden via schilderachtige routes (met helaas toch ook een stukje autoweg) naar het hotel, en ontdekken daarna gedurende drie dagen een schitterende omgeving (met zelfs een uitstapje tot het Zwitserse Montreux voor de fans van Queen!).
's Avonds verbroederen we dan en kunnen we honderduit vertellen over de mooie dingen die we beleefd hebben. De 20 deelnemers van het weekend verleden jaar (in Sauerland) kunnen ervan getuigen: het was zéker voor herhaling vatbaar!
Snel reserveren is noodzakelijk!

ie-net Motards
ie-net | Brabant - Brussel
17 aug 2019
Activiteit

Nog 1 (of 2) plaatsen vrij voor de 2de huifkar.
Snel beslissen is de boodschap!

We vertrekken vanuit Lier en bezoeken achtereenvolgens Brouwerij Vissenberg (met degustatie), chocolatier Chris Jacobs, Taverne "De Slappen Uier" en de “Sint Gummarusker" (met gids).
Voor de lekkerbekken onder ons is er (facultatief) een gourmet) of steengrill voorzien.
Snel inschrijven want de plaatsen zijn beperkt!

ie-net | VIK Mechelen
25 aug 2019
Activiteit

De openingsrit van dit seizoen hebben we laten vertrekken in Antwerpen. Vandaar dat de Zomerrit van start gaat in Oost-Vlaanderen om op deze manier in verschillende provincies een rit te laten vertrekken in de loop van het seizoen.

ie-net Motards
26 aug 2019
Activiteit

Bezoek met rondleiding door de Voorzitter van de Iman Malik Moskee te Lokeren

ie-net Waasland
03 sep 2019
Activiteit

Bouwmaterialen Wijckmans is een gekende naam in de provincie Limburg en ver daarbuiten. Ze zijn niet alleen bekend als leverancier van bouwmaterialen maar ook als producent van stortklare beton en allerlei soorten betonnen putten.
De firma werd opgericht in 1918. Vorig jaar vierde ze onder leiding van de vierde generatie familie Wijckmans hun 100-jarig bestaan

ie-net | KVIV Limburg
04 sep 2019
Activiteit

Met indrukwekkende wolkenkrabbers en nieuwe constructiesystemen blijft de bouwkunde ons verbazen. Een bezoek aan het Laboratorium Magnel voor Betonderzoek (één van de grootste Europese onderzoekcentra voor beton) is een gelegenheid om inzicht te krijgen in de mogelijkheden van geavanceerde technieken en systemen in de bouwsector.
In de namiddag krijgen we in de Plantentuin we een rondleiding rond het thema: ‘Wat bracht Columbus op je bord ?” met focus op en proeverij van eetbare planten - de voedingsplanten die van Amerika afkomstig zijn.

ie-net | KVIV Senioren
05 sep 2019
Studiedag
Industrie 4.0

Op basis van jarenlange ervaringen brengen onze sprekers prof. Bram Vanderborght (VUB),
Fran Audenaert (Actemium) en Renaat Mondelaers (Sick) een synthese van de vernieuwingen die op til zijn in het robotica-landschap. De sprekers zullen aantonen dat Robots en Cobots veilig en intelligent kunnen samenwerken op de werkvloer, maar evengoed verenigbaar zijn met de huiselijke omgeving waarin ze bijzondere zorgtaken voor zich nemen.

Aanvullend op de lezingen worden een aantal demo's getoond waarin nieuwe klemtonen van robotica worden behandeld.

Industriële Visie en Robotica
05 sep 2019
Activiteit
Landbouw en Voeding

Chocolatier Balerdon, een gepassioneerde zaak met een "neus" voor chocolade !

ie-net Waasland
ie-net Vrouw en Ingenieur
ie-net Oost-Vlaanderen
10 sep 2019
Activiteit

Het SCK-CEN is een onderzoekscentrum voor de vreedzame toepassing van nucleaire technologie.
Het houdt zich bezig met toekomstgericht onderzoek en de ontwikkeling van duurzame technologieën. Het is een wereldspeler op het gebied van de productie van radio isotopen voor medische en industriële toepassingen. Daarvoor beschikt het over de nodige technische installaties (zoals kernreactoren BR1 en BR2) en een uitgebreide infrastructuur van o.a. labo’s.

ie-net | VIK Senioren

Pagina's