MENU Menu
of
Kalender
Home / Kalender

Kalender

Kalender

(56 resultaten)
01 jun 2021
Opleiding

Deze Engelstalige online cursus bevat meer dan 14 uur video en laat je toe om op jouw ritme te studeren en te herzien. De cursus 'Project management tools and techniques' is gebouwd op PMI terminologie en standaard en leid je in 10 logische stappen door een project. Schrijf je in en geniet van levenslange toegang !

16 sep 2021
Opleiding
Intellectuele eigendom

ie-net MEMBER FEE : € 2.205

The Expert Group Intellectual Property of ie-net organizes for the 17th time the Basic Course European Patent Rights and Patent Practice. The course is organized with the support of the "Centre d'Etudes Internationales de la Propriété Industrielle" (University of Strasbourg).
The course has a duration of two years (2 x 60 hours). The second year (organized on Thursday afternoon) starts on 16 September 2021.

Intellectuele eigendom
18 sep 2021
Activiteit

Het Broek te Blaasveld is een zeer rijk gebied aan fauna en flora met een grote biodiversiteit.
De wandeling begint met een korte historiek van het gebied. De ligging is zeer bepalend voor de fauna en flora die hier voorkomt.
Hoe de natuur er op september zal uitzien weten we nog niet. Een warme of koude, droge of natte zomer heeft immers een zeer grote invloed op de groei en bloei van planten en bomen. Maar ... we laten ons graag verrassen !!
Onze gids zal op dat moment de best mogelijke keuze maken en onze aandacht vestigen op de fenomenen van het moment.
We zullen ook een drankpauze houden in de blokhut in het midden van dit mooie bos.

ie-net Mechelen
18 sep 2021
Activiteit

Gent is een historisch centrum van opleidingsinstituten van ingenieurs voor alle types.
Voor de 2de maal begeleidt stadsgids en collega-ingenieur Jaak Blocken ons door het centrum van Gent.
En enkele dagen voordien loodst hij ons door de geschiedenis van de ingenieursopleidingen in een webinar.

ie-net Oost-Vlaanderen
ie-net West-Vlaanderen
ie-net Waasland
20 sep 2021
Opleiding
Bouw en infrastructuur

De Hogere Cursus Akoestiek wordt dit jaar voor de zevenenveertigste maal ingericht door het Nederlands Akoestisch Genootschap (NAG), de Belgische Akoestische Vereniging (ABAV) en de Expertgroep Akoestiek en Trillingen (ie-net).
Wegens succes wordt de vernieuwde formule van vorig jaar hernomen. Ook nu bevat de cursus dus de module Audio-Engineering, naast de modules Algemeen, Bouwakoestiek en Lawaaibeheersing.

Akoestiek & trillingen
21 sep 2021
Activiteit
Chemie en Biomedische techniek

We bezoeken het Groot Begijnhof van Leuven. Een stadsgids zal over het leven vertellen in de 17e eeuw van de toen rond de 300 inwonende begijntjes. Hierna geleide wandeling door dit werelderfgoed van de UNESCO. Een gastronomische lunch wordt genomen in het restaurant CUM LAUDE van de Faculty Club. Tijdens de maaltijd zal een lezing plaatsvinden over NANO-TECHNOLOGIE en IMEC door Ir. Herman MAES. In de namiddag maken we een wandeling door de kruidtuin met als afsluiter een bezoek aan het nabij gelegen ANATOMISCH THEATER uit 1744.

ie-net | KVIV Senioren
21 sep 2021
Activiteit
Energie en Elektriciteit, Klimaat-Duurzaamheid-Leefmilieu, Milieu

Ie-net Oost-Vlaanderen organiseert deze boeiende en actuele online avondlezing over de vragen rond laadpunten voor particulier gebruik en in het bijzonder in de context van een mede-eigendom.

ie-net Oost-Vlaanderen
Energie - elektrotechniek
22 sep 2021
Opleiding
Bouw en infrastructuur, Civiele Techniek, Geotechniek

In een pakket van 9 lessen maken ervaren docenten je wegwijs in de uitvoeringstechnieken en funderingstechnieken voor geotechnische projecten.
In de cursus wordt ruime aandacht besteed aan praktijkvoorbeelden, aandachtspunten bij de uitvoering en de geldende Europese uitvoeringsnormen.

Geotechniek
23 sep 2021
Studiedag
Computervaardigheden en ICT

Laat je inspireren tijdens deze online sessie door een gezonde mix van zowel theoretische modellen als diverse industriële toepassingen.

Emerging Digital Technologies
23 sep 2021
Activiteit

Erfbelasting is voor velen de onrechtvaardigste der belastingen. Waar al op betaald is, dient men wederom op te betalen. Gelukkig zijn er alternatieven en wellicht zal men bij de volgende Vlaamse regeringsformatie opnieuw trachten de verdriettaks te verlagen, althans voor zover de begroting het toelaat...
Hoe bereid je je erfenis voor? Wat heeft mijn groepsverzekering hiermee te maken? Het huwelijks- of samenlevingscontract van mijn kinderen of mijn ouders? Wat gebeurt er als mijn partner en ik samen overlijden? Wat zijn de gevolgen van de wijzigingen in het erfrecht sinds 01/07/2021?
Een voordracht die zowel voor de senioren als jongeren onder ons bestemd is! Deze voordracht zal doorgaan in de verschillende provincies.

ie-net | Brabant - Brussel
ie-net | KVIV Antwerpen
ie-net | VIK Antwerpen
ie-net Mechelen

Pagina's