MENU Menu
of
Kalender
Home / Kalender

Kalender

Kalender

(30 resultaten)
01 dec 2019
Opleiding

Deze Engelstalige online cursus bevat meer dan 14 uur video en laat je toe om op jouw ritme te studeren en te herzien. De cursus 'Project management tools and techniques' is gebouwd op PMI terminologie en standaard en leid je in 10 logische stappen door een project. Schrijf je in en geniet van levenslange toegang !

01 jan 2021
Studiedag
Bouw en infrastructuur, Civiele Techniek, Haven en Logistiek

WEGENS DE MAATREGELEN VOOR HET INPERKEN VAN DE VERSPREIDING VAN COVID19 - CORONAVIRUS ZAL DEZE STUDIEDAG NIET PLAATSVINDEN OP DE VOORZIENE DATUM. WE BEKIJKEN MOMENTEEL SAMEN MET DE SPREKERS OM DE STUDIEDAG IN HET NAJAAR IN TE PLANNEN.

Een hedendaagse kijk op de waterbouw in Vlaanderen, gezien vanuit het standpunt van zowel opdrachtgever als ontwerper.

Civiele techniek
Haventechnologie
01 jan 2021
Studiedag
Klimaat-Duurzaamheid-Leefmilieu, Landbouw en Voeding, Milieu

WEGENS DE MAATREGELEN VOOR HET INPERKEN VAN DE VERSPREIDING VAN COVID19 - CORONAVIRUS ZAL DEZE STUDIEDAG NIET PLAATSVINDEN OP DE VOORZIENE DATUM. WE BEKIJKEN MOMENTEEL SAMEN MET DE SPREKERS OM DE STUDIEDAG LATER IN TE PLANNEN.

Op de studienamiddag wordt vanuit diverse invalshoeken dieper ingegaan op de uitdagingen om innovatieve manieren te ontwikkelen om oogsten tegen ongedierte en ziekten te beschermen en de voedselveiligheid te blijven verzekeren. Een niet te missen moment over een heel actueel thema!

Agrarische productie & ecosfeer
Klimaat-Duurzaamheid-Leefmilieu
14 jan 2021
Activiteit

'In het spoor van ikigai' is een interactieve lezing in woord, beeld en muziek. Een inspirerend reisverhaal naar wat echt telt in het leven. Warm, kwetsbaar, kritisch, grappig. Confronterend, maar nooit zwaar op de hand. Aan de hand van ideeën, verhalen en geluidsfragmenten uit haar gelijknamige boek neemt Stem & Pen Christina Van Geel u mee naar het Griekse eiland Ikaria, het eiland waar mensen vergeten te sterven. En nog belangrijker: waar ze niet vergeten te leven. 

ie-net West-Vlaanderen
ie-net Vrouw en Ingenieur
18 jan 2021
Opleiding
Bouw en infrastructuur

De Hogere Cursus Akoestiek wordt dit jaar voor de zevenenveertigste maal ingericht door het Nederlands Akoestisch Genootschap (NAG), de Belgische Akoestische Vereniging (ABAV) en de Expertgroep Akoestiek en Trillingen (ie-net).
Wegens succes wordt de vernieuwde formule van vorig jaar hernomen. Ook nu bevat de cursus dus de module Audio-Engineering, naast de modules Algemeen, Bouwakoestiek en Lawaaibeheersing.

Akoestiek & trillingen
18 jan 2021
Opleiding
Management en vaardigheden

LEDENPRIJS PER MODULE : 245 euro

Je bent een gedreven ingenieur maar je twijfelt of er ook een manager in je verscholen zit ? Deze lessenreeks, gespreid over 4 maanden, brengt u een tal van vaardigheden bij die zowel op werkgebied als op persoonlijk vlak een verschil kunnen maken.

19 jan 2021
Opleiding
Bouw en infrastructuur, Civiele Techniek, Industrie 4.0

ie-net ingenieursvereniging organiseert samen met de Vlaamse Confederatie Bouw de opleiding Bouwmanager.

Deze module licht de recente innovatieve aanpak toe, die op verschillende domeinen in de bouw werd of wordt gerealiseerd. Bedoeling is aan de hand van concrete voorbeelden de toekomstige manager inspiratie aan te reiken die hij/zij kan vertalen naar de eigen bedrijfsomgeving.
De opleiding omvat, naast deze voorbeelden van innovatie uit de praktijk, ook presentaties over de praktische aanpak van onderzoek en ontwikkeling binnen bedrijven.

20 jan 2021
Studiedag
Bouw en infrastructuur, Gerechtsdeskundigen, Raadgevend ingenieurs

Treedt u regelmatig als gerechtsdeskundige of deskundige in der minne op en hebt u specifieke vragen nopens de toepasbaarheid van de GDPR regels (AVG regels) op de uitoefening van uw mandaat en het beheer van uw kantoor ?

ie-net Ingenieur-deskundigen
24 jan 2021
Evenement

Op 24 januari zetten we 2021 spetterend in met een digitaal live event!
Het wordt een dubbel feest. Ie-net ingenieursvereniging bestaat immers vijf jaar en dat willen we niet onopgemerkt voorbij laten gaan.

26 jan 2021
Opleiding
Intellectuele eigendom

De cursus geldt als aanvulling bij de lopende cursussen i.v.m. aanvragen en verlening van octrooien. De harmonisering van octrooiverlening wereldwijd en economische globalisering resulteert in een gevoelige stijging van het aantal potentiële octrooihindernissen voor de innoverende ondernemingen.

Intellectuele eigendom

Pagina's