MENU Menu
of
Jobportaal
Home / Jobportaal / Bedrijven
6 bedrijven gevonden
MULTI. engineering Ontwerp - en Ingenieursbureau | Projectsourcing Maritiem & Offshore| Bouwkunde & Infrastructuur | Industrie Nederland | België Design & Project engineering & Project Management
Met productie-faciliteiten in Oostenrijk, Zwitserland, Duitsland en Tsjechië is FURAL uitgegroeid tot een betrouwbare partner en Europees marktleider in metalen plafondsystemen. Het Benelux-kantoor is gevestigd in Wommelgem.
Geïnspireerd door het leven, de mensen, hun veiligheid en comfort, ontwikkelt en produceert Sobinco al 60 jaar hoogwaardige, innovatieve componenten en systemen om aluminium ramen, deuren en schuifdeuren op een esthetische manier te bedienen en te beveiligen.
Bij TE Connectivity Belgium BV in Oostkamp ontwikkelen en vervaardigen 700 medewerkers elektromechanische componenten voor de automobielsector (o.a. connectoren en inductieve systemen voor toepassingen in de auto-elektronica).
Wij zijn TEC, een technische projectsourcingbureau die technische expertise levert voor projecten in verschillende sectoren.
Niko ontwerpt elektr(on)ische oplossingen die gebouwen beter laten werken voor iedereen die erin leeft en werkt. Door minder energie te verbruiken, lichtcomfort en veiligheid te verhogen en door alle toepassingen naadloos te laten samenwerken.